Tokio telefono dar tikrai nesate matę: „Oppo“ konceptas išsiskleidžia į tris skirtingo dydžio ekranus (Video)  (2)

Lankstūs telefonų ekranai jau nieko nebestebina. Tačiau tai, ką siūlo „Oppo“, nustebins. Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas pristatė sulankstomą telefoną su trimis skirtingo dydžio ekranais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusį mėnesį Kinijos telefonų gamintojas „Oppo“ pasiūlė galimą išmaniųjų telefonų ateitį su „Oppo X 2021“ – sukamo ekrano koncepciją.

Dabar Kinijos tarptautinėje pramoninio dizaino parodoje bendrovė demonstravo dar vieną koncepciją – telefoną su trimis ekranais.

Koncepcinio „Oppo“ telefono ekranas padidėja atsižvelgiant į tai, kam jis naudojamas. Uždarytas telefonas yra 54 x 86 mm arba maždaug tokio pat dydžio kaip kreditinė kortelė, o jo išoriniame korpuse yra daugybė griovelių.

 

Pirmą vyrį stumiant į viršų, atsiveria 40 mm (1,57 colio) ekrano dalis, kurioje gali būti rodomi tokie dalykai kaip laikas, pranešimai ir muzikos grotuvo sąsaja. Atlenkus ekraną daugiau, jis tampa 80 mm (3,14 colio) dydžio ir įsijungia kamera. Galutinis telefono atlenkimas perkelia kameros modulį atgal, tuomet ekrano dydis siekia 177.8 mm (7 colius).

 

Šone yra fiziniai mygtukai, kurie gali veikti kaip du dideli valdikliai arba trys/keturi mažesni mygtukai, kai telefonas yra visiškai sulankstytas. Taip pat rėmelyje įmontuotas rašiklis.

Šis telefonas yra tik konceptas, tačiau „Oppo“ geba idėjas paversti realiais produktais, todėl visiškai tikėtina, kad tai taps veikiančiu prototipu ir net realiu produktu kada nors ateityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(2)
(12)

Komentarai (2)