IT bendrovė „HyperOps“ sukūrė „DevOps as a Service“ sprendimą. Skaitmeninis verslas vystysis greičiau  ()

Kritinių IT sistemų priežiūros ir IT infrastruktūros sprendimų įmonė „HyperOps“ pradeda teikti paslaugą „DevOps as a Service“. Paslauga yra teikiama per pilnai integruotą e-platformą ir skirta organizacijoms, kurių pagrindinė veiklos dalis yra vykdoma skaitmeninėse sistemose. Finansų ir paslaugų teikėjams, elektroninės komercijos bendrovėms, duomenų tvarkymo bei mobiliųjų programėlių vystytojams – „DevOps as Service“ paslauga padės sutaupyti brangaus IT darbuotojų laiko, sumažinti žmogiškųjų klaidų skaičių bei įgyvendinti atnaujinimus netrikdant veikiančių sistemų ar išvengiant prastovų (angl. downtime).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

DevOps – ne tik IT įrankių rinkinys

„DevOps (angl. Development & Operations) terminas nėra naujas Baltijos šalių IT rinkoje. Matant augantį susidomėjimą DevOps kompetencijomis ir poreikį jų sukuriamai naujai, įvertinome potencialą ir išvystėme tikslingą paslaugą.

DevOps – tai ne tik įrankių ir paslaugos derinys, tai IT kultūrinis judėjimas ir metodologija, padedanti programuotojų, sistemų administratorių ir produktų vystymo komandoms efektyviau įgyvendinti numatytus darbus, greičiau patiekti e-produktus į rinką ir jose diegti atnaujinimus, sumažinti žmogiškų klaidų tikimybę bei paslaugų nepasiekiamumo rizikas.

Patogumo palyginimas galėtų būti panašus į sąskaitų apmokėjimą įprastu bankiniu pavedimu ir pusiau automatinį sprendimą –  apmokėjimą per e-banko programėlę vienu paspaudimu“, – minėjo „HyperOps“ vadovas Gediminas Grigas, įmonėje diegęs DevOps filosofiją nuo pat jos atsiradimo pradžios.

Išskirtinumas – pilnai veiklai paruošta platforma

 

„DevOps as a Service“ suteiks galimybę įmonėms daug lengviau naudotis DevOps vertėmis vienoje platformoje turint pilną reikalingų įrankių, aplinkų ir konteinerizuotos infrastruktūros  prieigą. Šis daugiafunkcis paslaugų rinkinys yra teikiamas per „HyperOps“ sukurtą ir pilnai administruojamą (angl. fully managed) internetinę platformą, kurioje kliento verslui aktualūs techniniai sprendimai ir procesai yra iš anksto integruoti ir paruošti darbui, o pirmuosius žingsnius joje padeda žengti konsultuojantys DevOps ekspertai.

„Mūsų sukurta „DevOps as a Service“ internetinė platforma labai greitai padės pajusti esminius DevOps privalumus – programavimo, testavimo, paleidimo ir naujinimų diegimo procesai vyks kur kas greičiau dėl konteinerizuotos infrastruktūros. Tokiu būdu ši paslauga palengvina visą procesų įgyvendinimo grandinę – nuo programuotojo iki galutinio vartotojo“, – sukurto produkto privalumus vardijo Kęstutis Jatužys, „HyperOps“ DevOps skyriaus vadovas.

„HyperOps“ „DevOps as a Service“ produktas pradedamas teikti Baltijos šalių regione, ateičiai numatyta plėtrą ir kitose Europos šalyse. Norintiems išbandyti „DevOps as a Service“ jau dabar yra siūloma DEMO versiją, kurią galima gauti kreipiantis el. paštu devops@hyperops.net arba užpildant formą puslapyje devops.hyperops.net.

 

***

Apie „HyperOps“

Jau daugiau nei 17 metų „HyperOps“ aptarnauja pačias reikliausias finansų, telekomunikacijų, žiniasklaidos ir elektroninės prekybos įmones Lietuvoje ir Europos šalyse. Įmonė teikia pilnos priežiūros IT infrastruktūrinius sprendimus ir DevOps paslaugas, specializuojasi aptarnaudama kritines sistemas  24/7/365 režimu. Veikdama nuo 2004 m., „HyperOps“ išlaiko patikimo IT partnerio statusą bei siūlo vienus greičiausių reakcijos į incidentus laikų (angl. Service Level Agreements) savo industrijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(8)
(-4)

Komentarai ()