„Tesla“ ir vėl duoda vaizdų: ar „Tesla Model 3“ kas nors pavertė motorine valtimi? (Video)  ()

Tai gana neįprastas vaizdas. Elektromobilio vairuotojas neria į vandenį, ir atrodo, nė kiek nesibaimina dėl galimo automobilio gedimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mums atrodo, kad tai „Tesla Model 3“, bet nesame 100% tikri. Nepaisant to, automobilis stebėtinai gerai susidoroja su vandeniu. Jis atrodo nesustabdomas ir stebėtinai greitas bei manevringas. Spėjame, kad tai vyksta kažkokiame renginyje Kinijoje.

Kai automobilis apsisuka, matome, kad prie jo galo yra kažkas pritvirtinta, o tai gali būti elektrinis propeleris. Ar tai tada motorinė valtis? O tiksliau – amfibija.

Na, elektromobiliai yra žinomi dėl savo gebėjimo važiuoti per vandenį – nors tai nerekomenduojama – priešingai nei automobiliai su vidaus degimo varikliais (ribojami oro įsiurbimo, išmetimo ir galbūt kitų elementų).

 

Bet kokiu atveju, to, ką matote vaizdo įraše, daryti nerekomenduojama. Be tinkamų sandariklių vanduo anksčiau ar vėliau pateks į kai kuriuos komponentus, taip pat į užkampius ir plyšius. Be to, visada yra rizika, kad vandenyje gali būti nematomų kliūčių.

Šiaip ar taip, kontroliuojamoje aplinkoje specialiai paruošta transporto priemonė tikriausiai gali būti nuostabiai smagi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: