Metų pradžioje – technologinės naujovės: išmanieji „Garmin“ laikrodžiai - „Venu 2 Plus“ ir „vívomove Sport“ (Video)  ()

Pačioje naujų metų pradžioje technologijų bendrovė „Garmin“ pristato išmaniųjų laikrodžių segmento naujoves. Šiandien pranešta apie „Venu 2 Plus“ – laikrodį, kuris nuo ankstesnių šios serijos modelių skiriasi nauja balso funkcija, suteikiančia galimybę atsiliepti į skambučius ir siųsti žinutes iš išmaniojo laikrodžio. Taip pat galima naudotis balso asistento funkcija. Dabar pasirodžius „vívomove Sport“, hibridiniai išmanieji laikrodžiai pasiekė naują lygį, nes įdiegta daug išmaniųjų funkcijų, išlaikant klasikinį, elegantišką dizainą. Tai naujausias populiariosios „vívomove“ grupės modelis, kurio išvaizda tradicinė, bet jame įdiegtos visos išmaniosios funkcijos, be kurių sunku apsieiti šiais laikais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Venu 2 Plus“

„Venu 2 Plus“ susietas su išmaniuoju telefonu: rodo skambučius, trumpąsias žinutes ir leidžia naudotis telefono balso asistentu. Laikrodis suderinamas su „Siri“, „Google Assistant“ ir „Bixby“, galima naudotis balso asistento funkcija norint siųsti tekstinius pranešimus, užduoti klausimus, valdyti suderinamus išmaniuosius namų įrenginius ir pan.

„„Garmin“ sureagavo į naudotojų išsakytą pageidavimą, kad naujame išmaniajame laikrodyje „Venu“ būtų įdiegta balso funkcija, – sako Danas Bartelis, „Garmin“ viceprezidentas, atsakingas už pasaulinę prekybą. – Aktyviai gyvenančiam žmogui labai svarbi galimybė atlikti kelias užduotis vienu metu. Dabar „Garmin“ klientai gali atsiliepti į skambutį ar išsiųsti žinutę neieškodami telefono kišenėje ar rankinėje.“

Balso funkcijos ir minėtos junglumo galimybės papildo „Garmin Venu 2“ serijos laikrodžiuose įdiegtų sveikatos, sveikatingumo ir kūno rengybos funkcijų komplektą, kurį sudaro matavimai, atliekami miegant, streso lygio stebėjimas, energijos lygio stebėjimas, funkcija „Pulse Ox“, moterims skirtos menstruacijų ciklo ir nėštumo stebėjimo funkcijos ir kitos su kūno rengyba ir sportu susijusios funkcijos.

 

„Venu 2 Plus“ turi visas kūno rengybos funkcijas, kurios įdiegtos naujuosiuose „Venu 2“ serijos laikrodžiuose, įskaitant daugiau kaip 25 patalpų ir GPS sporto programas, taip pat pačias populiariausias: vaikščiojimo, bėgimo, didelio intensyvumo intervalinių treniruočių HIIT, važiavimo dviračiu, plaukimo, pilateso, jogos, kopimo patalpose, žygių, jėgos treniravimo su grafiniu raumenų žemėlapiu ir kt. Įdiegta ir programa „Garmin Coach“.

Taip pat yra saugos ir sekimo funkcijos, bekontakčio mokėjimo naudojantis „Garmin Pay“ galimybė, į išmanųjį laikrodį galima atsisiųsti iki 650 dainų, įskaitant grojaraščius iš „Spotify®“, „Amazon Music“ ir „Deezer“. „Venu 2 Plus“ turi ryškų AMOLED ekraną, o akumuliatorius veikia iki 9 dienų, tad naudotojas visais požiūriais jausis patikimai. Greitas akumuliatoriaus įkrovimas (per 10 minučių) ir ilgesni veikimo laikas: išmaniojo laikrodžio režimu – 1 diena ilgiau, GPS + muzikos režimu – 1 valanda. Daugiau informacijos rasite čia.

 

Rekomenduojama „Venu 2 Plus“ mažmeninė kaina – 449,99 EUR. Už šį laikrodį kūrėjai gavo novatoriškumo srities apdovanojimą, laikrodis „CES 2022“ parodoje demonstruojamas „Garmin“ stende Nr. 3643.

„vívomove Sport“

Šis hibridinis išmanusis laikrodis yra su tikromis rodyklėmis, kurios sukasi tiksėjimo ritmu, ir paslėptu lietimui jautriu ekranu. Laikrodis sukurtas tiems, kam reikia šiuolaikiškų ir madingų komunikacijos būdų, kas nori stebėti savo sveikatos ir fizinės parengties rodiklius. Laikrodyje „vívomove Sport“ įdiegtas programų, skirtų sveikatai ir gerai savijautai palaikyti, komplektas, įskaitant energijos lygio stebėjimo („Body BatteryTM“), streso lygio stebėjimo visą dieną, miego kokybės stebėjimo, sporto su GPS programas ir kt. Nauji unikalūs spalvų deriniai paverčia „vívomove Sport“ geriausiu aksesuaru, palyginti su kitomis sveikatingumo priemonėmis, be to, už prieinamą kainą.

 

„Serija „vívomove“ yra unikali gaminių grupė net lyginant su kitais „Garmin“ prietaisais ir džiaugiamės ją papildę laikrodžiu „vívomove Sport“, – sako Susan Lyman, „Garmin“ viceprezidentė, atsakinga už pasaulinę rinkodarą. – Išmanusis laikrodis praverčia tik tada, kai jis yra nešiojamas, o žinome, kad nešioti daugelis vis dar renkasi tradicinės išvaizdos laikrodį su tikromis rodyklėmis. Todėl „vívomove Sport“ yra geriausias novatoriškumo ir tradiciškumo derinys už prieinamą kainą.“

Laikrodis „vívomove Sport“ kurtas galvojant apie prabangą ir komfortą, jis yra su silikoniniu dirželiu, pritaikytu prie šilto atspalvio ciferblato. Švelnus žalsvas atspalvis asocijuojasi su aukšto lygio gerovės estetika. Subtilūs metaliniai akcentai suteikia išraiškingumo ir sukuria šiuolaikišką įvaizdį. Be to, yra galimybė prisideranti apyrankę – variantas „Your Watch Your Way“.

 

Laikrodyje „vívomove Sport“ įdiegta įvairių sveikatos stebėjimo funkcijų, įskaitant kvėpavimo, „Pulse Ox“, streso, miego kokybės (ir miego etapų), pakankamo vandens suvartojimo ir širdies ritmo stebėjimo 24 valandas per parą 7 dienas per savaitę, taip pat pateikiami kūno energijos rodikliai. Yra ir moterims svarbių funkcijų – menstruacijų ciklo ir nėštumo stebėjimo, kvėpavimo pratimų programa ir daug kitų.

Kaip rodo pavadinimas, „vívomove Sport“ tinka tiek sporto salėje, tiek esant mieste su draugais. Laikrodis pasižymi įvairiomis aktyvų gyvenimo būdą skatinančiomis funkcijomis ir sporto programomis: jogos, jėgos, pilateso, kardiotreniruočių, bėgimo ant bėgimo takelio, važiavimo dviračiu ir kt. Jį galima prijungti prie suderinamo išmaniojo telefono GPS, kad būtų galima nustatyti atstumą ir tempą vaikščiojant, bėgiojant, važiuojant dviračiu.

Galima įvertinti savo fizinį aktyvumą per dieną pagal nueitų žingsnių skaičių, sudegintas kalorijas, intensyvios veiklos minutes ir kitus parametrus. Akumuliatoriaus veikimo laikas – iki 5 dienų, veikiant išmaniojo laikrodžio režimu, ir dar viena papildoma diena – laikrodžio režimu (atsižvelgiant į laikrodžio rodiklius).

 

Skirtingai nuo daugelio kitų išmaniųjų laikrodžių, „vívomove Sport“ galima naudoti ir su „Android“, ir su „Apple®“ išmaniaisiais telefonais. Laikrodis demonstruojamas „CES 2022“ parodoje, „Garmin“ stende Nr. 3643.

Jau daugiau nei 30 metų „Garmin“ pirmauja kurdama pažangius GPS navigacijos ir belaidžius prietaisus žmonėms, norintiems gyventi aktyviai. „Garmin“ daugiausia dėmesio skiria penkioms sritims: automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio. Daugiau informacijos pateikiama „Garmin“ interneto svetainės dalyje, skirtoje žiniasklaidai: https://newsroom.garmin.com/newsroom/

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()