Pasaulinės premjeros pasiūlymas, kuris privers aikčioti: karinio tvirtumo išmanusis telefonas su 10600mAh baterija, fantastiška SONY naktine kamera vos už 149€ - super ribotas kiekis! (Video, „OUKITEL WP16“)  (1)

Pasaulinės premjeros pasiūlymas!

Super ribotas kiekis - tik 30 vnt!

Globali versija

8GB + 128GB

Helio P60

6,39 colių HD+ ekranas su Corning Gorilla Glass3

SONY IMX362 12MP + SONY IMX350 20MP naktinė kamera

20MP asmenukėms

10600mAh baterija su 18W greituoju įkrovimu

IP68/IP69K/MIL-STD-810G - atsparus smūgiams, vandeniui ir purvui

Android 11

NFC ir Google Pay

Face ID ir pirštų atspaudų skaitytuvas

GPS, Galileo, GLONASS, BEIDOU

WiFi 2.4/5GHz ir Bluetooth 5.0

3,5mm; FM radijas; programuojamas mygtukas ir kt.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-01-17 Pasaulinės premjeros pasiūlymas, kuris privers aikčioti: karinio tvirtumo išmanusis telefonas su 10600mAh baterija, fantastiška SONY naktine kamera vos už 149€ - super ribotas kiekis! (Video, „OUKITEL WP16“)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atkreipiame dėmesį, kad tai yra pasaulinės premjeros pasiūlymas ir tokia kaina galioja tik pirmiems 30 vnt.! 

Liko labai mažai vienetų ir juos išpirkus, kaina didės iki 175,20€.

Taip pat verta pažymėti, kad išpardavimas tęsis iki vasario 6 d. Telefonų išsiuntimas pirkėjams prasidės vasario 7 d. ir Banggood juos pristatys per 20-30 d.

Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti.

Kas per telefonas yra „OUKITEL WP16“?

Tikriausiai retas kuris iš mūsų skaitytojų nėra girdėjęs apie „OUKITEL“. Tai yra ganėtinai garsi Kinijos išmaniųjų telefonų gamintoja, kuri orientuojasi būtent į tvirtųjų telefonų segmentą.

Jų gaminami telefonai pasižymi išskirtiniais tvirtumo rodikliais, šauniomis savybėmis ir itin dailiu dizainu. Būtent toks yra ir naujasis „OUKITEL WP16“.

Puikios kameros

Skamba gal kiek ir keistai, kad kalbėdami apie tvirtąjį telefoną iškart puolame akcentuoti jo kameras. Įprastai tai yra silpniausia tokių telefonų vieta. Bet „OUKITEL WP16“ išties stebina.

Pirmiausiai, itin šauniu kamerų modulių išdėliojimu nugarėlėje. Išties kažkas gaivaus dizaino prasme tarp jau visiškai nuobodžių daugelio gamintojų sprendimų.

Ir nugarėlėje „OUKITEL WP16“ turi dvi kameras.

Pagrindinė yra SONY IMX362 12MP kamera. Taip, nieko labai įspūdingo, bet kaip už tokią kainą visai padorus modulis.

Kur kas įdomesnė yra naktinė SONY 20MP kamera (IMX350). Čia jau kažkas unikalesnio ir retesnio tarp daugelio išmaniųjų telefonų.

Gamintojas tvirtina, kad dėka tokios kameros - nakties metu padarytos nuotraukos bus nepriekaištingos kokybės.

Net ir aklinoje tamsoje kamera sugebės nufotografuoti/nufilmuoti iki 20 metrų atstumu esančius objektus.

Tokia kamera yra puikus dalykas ir tiems naktinėtojams, kurie nori, netrikdydami gamtos, užfiksuoti naktyje šmirinėjančius gyvūnus. Su tradicine blykste įvyktų tikras chaosas. O čia viskas daroma tyliai, ramiai ir netrikdant gyvūnijos.

Prie to pridėkime ir tai, kad su „OUKITEL WP16“ galima filmuoti po vandeniu. Nuostabi galimybė, kurią tikrai norėsis išbandyti šiltuoju metų laiku.

Priekyje turime 20MP kamerą, tad asmenukėms ir vlogerių įrašams to taip pat pakaks.

Geras ekranas

„OUKITEL WP16“ turi 6,39 colių ekraną su Corning Gorilla Glass 3 apsaugą. Didelis, kokybiškas ir subraižymams atsparus ekranas. Svarbiausios savybės tvirtam išmaniam telefonui.

Milžiniškas baterija

Tai dar vienas nuginkluojantis „OUKITEL WP16“ privalumas. Po dailiu korpusu įmontuota net 10600mAh baterija. Monstriniai skaičiai.

Su tokia baterija galite būti ramūs, kad jos energijos užteks itin ilgam. O ir turime 18W greitąjį įkrovimą bei gamintojas garantuoja, kad pilnai bateriją įkrausime vos per 3,5 val. Kaip tokios talpos - stebėtinai geras rezultatas.

Karinis tvirtumas

„OUKITEL WP16“ yra tvirtasis išmanusis telefonas ir atitinka aukščiausius atsparumo standartus: IP68/IP69K. Pastarieji reiškia, kad telefonas pilnai atsparus vandeniui ir purvui.

Plius, „OUKITEL WP16“ atitinka ir karinius standartus: MIL-STD-810G. O tai reiškia, kad jį galima mėtyti ir telefonui nieko nenutiks.

Galia, ryšiai ir papildomos naudingos funkcijos

„OUKITEL WP16“ aprūpintas Helio P60 procesoriumi, ARM Mali-G72 MP3 700MHz vaizdo plokšte, 8+128GB atmintine. Už tokią kainą labai solidus komplektas. Plius, papildomai galima įdėti ir iki 256GB atminties kortelę.

„OUKITEL WP16“ darbuojasi su Android 11 operacine sistema ir čia turime globalią versiją, tad palaikoma lietuvių kalba ir visi Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai.

Be to, palaikoma ir NFC bei Google Pay - tad už pirkinius galėsite susimokėti tiesiog telefonu.

„OUKITEL WP16“ yra Face ID ir pirštų atspaudų skaitytuvas. Palaikomos ir GPS, Galileo, GLONASS, BEIDOU navigacijos sistemos.

Prie C-tipo yra ir 3,5mm jungtis, palaikomas FM radijas, WiFi 2.4/5GHz ir Bluetooth 5.0 ryšiai. Plius, turime ir programuojamą mygtuką. Galima aktyvuoti greitąsias komandas. Yra ir SOS komanda.

Puikus telefonas ir dabar už itin gerą kainą. Primename, kad už tokią kainą telefonų tėra itin mažas kiekis.

„OUKITEL WP16“ išpakavimas:

Viena pirmųjų „OUKITEL WP16“ apžvalgų - išsamiai, anglų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (1)