[Žinios trumpai] Atlanto vandenyne užsidegė krovininis laivas, gabenantis 2500 automobilių: apleistas laivas iki šiol dreifuoja jūroje (Video)  (3)

Krovininis laivas, gabenantis šimtus automobilių, įskaitant „Volkswagen“ ir „Porsche“, vis dar dreifuoja Atlanto vandenyne, kai trečiadienį užsiliepsnojo ir jo 22 žmonių įgula buvo evakuota.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-02-18 [Žinios trumpai] Atlanto vandenyne užsidegė krovininis laivas, gabenantis 2500 automobilių: apleistas laivas iki šiol dreifuoja jūroje (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krovininis laivas „Felicity Ace“ iš Vokietijos išplaukė vasario 10 d., o į JAV uostą turėjo atvykti vasario 23 d. Tačiau laivo krovinių triume kilo gaisras ir įgula buvo evakuota. Pranešama, kad laivas vis dar įstrigęs jūroje.

Įgula buvo evakuota po nelaimės signalo perdavimo, kai laivas buvo netoli Portugalijai priklausančių Azorų salų Atlanto vandenyne, sakė Portugalijos karinio jūrų laivyno atstovas. Laivas gali talpinti daugiau nei 17 000 tonų krovinių ir paprastai gabena automobilius.

Atstovas taip pat sakė, kad Portugalijos karinio jūrų laivyno laivas aplankė „Felicity Ace“, kad nustatytų, ar gaisras gali sukelti 198 m ilgio laivo nuskendimą ir užteršti regioną.

Pranešama, kad laive taip pat yra beveik 200 „Bentley“ automobilių ir šiuo metu nežinomas skaičius „Audi“. „Bentley“ atstovas spaudai patvirtino, kad laive yra 189 jų automobiliai, kurie gali būti vertinami dešimtimis milijonų dolerių.

 

„Felicity Ace“ šiuo metu gabena apie 2500 transporto priemonių, įskaitant daugiau nei 1000 „Porsche“, –sakė „Porsche“ atstovas.

Gaisro priežastis vis dar tiriama, o šiuo metu skelbiama vienintelė detalė – gaisras kilo krovinių skyriuje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(2)
(6)

Komentarai (3)