[Žinios trumpai] Rusijos karo vadai sugalvojo, kaip priversti kareivius eiti į mūšį: patikrinta taktika nuo II-ojo pasaulinio karo laikų (Video)  (3)

Putino kariai naudojami kaip patrankų mėsa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprendžiant iš perimtų pokalbių, rusų įsibrovėliai ėmė suprasti , kad vadovybė jų visai nevertina. Rusijos Federacijos kariai veikia kaip tikra patrankų mėsa Ukrainos ginkluotųjų pajėgų profesionalams.

Tai atskirai patvirtino Ukrainos kariams pasidavę kariai. Anot jų, Rusijos vadovybė privertė savo pavaldinius pulti. Atsisakymo atveju karius būtų tiesiog nušovę jų pačių „sąjungininkai“.

Žemiau esančiame vaizdo įraše nelaisvėje esantis asmuo pasakoja: „Pagal užsakymą turėjome vykti į nežinomą poligoną Džankojaus mieste – pratyboms. Dėl to buvome atvežti į Ukrainos šalį. Buvome atvežti ir mums pasakė: tu negali trauktis, kitaip tavo žmonės bus sušaudyti.“

 

 

Sugauto kario prisipažinimas patvirtina, kad Rusijos Federacijos kariuomenėje veikia užtvarų būrių taktika. Jie turi sustabdyti kovotojus, kurie pasitrauks, ir grasindami mirtimi sugrąžina į mūšio lauką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(39)
(2)
(37)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: