[Žinios trumpai] Rusijos karinis sraigtasparnis užpuolė saviškius: apšaudė savo pozicijas Charkove, sunaikinta daugybė karių ir technikos  ()

Charkovo regiono karinės administracijos vadovas Olegas Sinegubovas praneša apie Rusijos pusėje įvykusį keistą incidentą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-25 [Žinios trumpai] Rusijos karinis sraigtasparnis užpuolė saviškius: apšaudė savo pozicijas Charkove, sunaikinta daugybė karių ir technikos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų sraigtasparnis netrukus po pakilimo apšaudė okupantų pozicijas. Sinegubovas teigia, kad incidento metu buvo sunaikinta nemažai rusų karinės technikos ir tikrai žuvo nemažai karių. Tikslūs duomenys, žinoma, nėra skelbiami, nes juos turėtų patikrinti patys rusai.

Apie šį incidentą Sinegubovas pranešė „Telegram“. Daugiau šaltinių, patvirtinančių šio įvykio tikrumą ir aplinkybes, kol kas nėra.

Klaidos kariniuose konfliktuose nėra retos. Tačiau šios Rusijos invazijos į Ukrainą kontekste net neaišku, ar tai buvo klaida. Prieš porą dienų Ukrainos žurnalistas Romanas Cymbaliukas pranešė, kad rusų pulkininkas Jurijus Medvedevas buvo partrenktas tanku. Teigiama, kad rusų tankistas taip išreiškė savo nepasitenkinimą didžiuliais nuostoliais Ukrainoje. Trumpame video buvo galima matyti į ligoninę (kaip tegiama, Baltarusijoje) gabenamą Medvedevą.

(52)
(2)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: