„Tesla“ pasidalintame kvapą gniaužiančiame vaizdo įraše – drono iš vidaus užiksuotas naujasis Berlyno „Gigafactory“ (Video)  ()

Per naująją „Tesla“ gamyklą Berlyne praskrido dronas, kuris užfiksavo įspūdingus kadrus – pasimėgaukite!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausiame „Tesla“ vaizdo įraše dronas apkeliauja naujausią bendrovės „Gigafactory“ gamyklą Berlyne, Vokietijoje. Didelės spartos dronų vaizdo įrašai nėra jokia naujiena, tačiau įgudusio piloto užfiksuotas vaizdo įrašas (kartu su ne mažiau meistrišku vaizdo redagavimu) yra įspūdingas ir leidžia pažvelgti į robotus ir įrankius, kuriuos įmonė naudoja gamindama savo elektrines transporto priemones.

Jau anksčiau per „DroneDJ“ pažvelgėme į kvalifikuotą dronų pilotavimą – nuo namų ir ugnies žiedų iki beisbolo stadionų. Daugelyje tų vaizdo įrašų yra ilgų kadrų be pjūvių, tačiau „Tesla“ vaizdo įrašas yra šiek tiek kitoks.

„Tesla“ vaizdo įraše buvo panaudotos greičio padidinimo ribos, sumažinimai ir daugybė kitų pataisymų, be drono piloto įgūdžių parodyti „Giga Berlin“ automobilių gamybos technologijas.

Bendrovė ką tik pradėjo tiekimą iš gamyklos, o pats Elonas Muskas pristatė pirmąjį Vokietijoje pagamintą „Tesla Model Y“.

Naujoji gamykla ne tik leis įmonei apskritai gaminti daugiau transporto priemonių, bet ir sumažins pervežimų, reikalingų „Tesla“ transporto priemonėms pasiekti klientus Europoje, kiekį. Europos klientai dabar gali įsigyti „Tesla“, pagamintą Europoje, o ne pasikliauti importuotomis transporto priemonėmis.

Naujausias „Tesla“ vaizdo įrašas pradedamas su vaizdu už gamyklos ribų, kuriame demonstruojama daug gamykloje jau pagamintų „Model Y“ transporto priemonių. Iš ten dronas patenka į gamyklą ir pradeda demonstruoti skirtingas „Tesla“ surinkimo linijos dalis.

 

KUKA ir „Schuler“ robotinės rankos kartu su presais formuoja ir supjausto plokščius metalo gabalus į „Model Y“ kėbulo plokštes, o vėliau matomas vienas iš veikiančių „Giga“ presų.

Vaizdo įrašas tęsiasi pagal gamybos liniją iki užbaigtų „Model Y“ transporto priemonių.

Vaizdo įrašą nufilmavo „Skynamic“ komercinio drono pilotas Ferdinandas Wolfas. Jis naudojo cinewhoop stiliaus ir penkių colių dronus, specialiai sukurtus sklandžiam vaizdo įrašui mažoje erdvėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()