[Žinios trumpai] Oficialu: Rusijos gynybos ministerija pirmą kartą pripažino, koks iš tikrųjų likimas ištiko raketų kreiserį „Moskva“  (3)

Laivo likimą pirmą kartą pripažino ir pati Rusija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-15 [Žinios trumpai] Oficialu: Rusijos gynybos ministerija pirmą kartą pripažino, koks iš tikrųjų likimas ištiko raketų kreiserį „Moskva“  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad Rusijos Juodosios jūros laivyno flagmanas raketinis kreiseris „Moskva“ nuskendo, kai audringu oru buvo tempiamas atgal į uostą po sprogimo ir gaisro, ketvirtadienį pranešė Rusijos naujienų agentūros.

„Rusijos Federacijos gynybos ministerija praneša, kad buksyruojant kreiserį „Moskva“ į paskyrimo uostą, dėl korpuso pažeidimų, atsiradusių per gaisrą, kuris kilo detonavus amunicijai, laivas prarado stabilumą. Audringo jūros bangavimo sąlygomis laivas nuskendo.“, - rašoma ministerijos pranešime.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6214

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Gynybos ministerija anksčiau ketvirtadienį pareiškė, kad sovietmečio laivas smarkiai nukentėjo nuo gaisro, kuris, anot Ukrainos, kilo dėl jos raketos smūgio.

 

Anot ukrainiečių žiniasklaidos, šis kreiseris vertinamas maždaug 750 milijonų dolerių. Manoma, kad tai daugiausiai kainuojantis Rusijos pajėgų nuostolis nuo invazijos į Ukrainą pradžios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(0)
(90)

Komentarai (3)