[Žinios trumpai] Putinas nusprendė susidoroti su aktyviausiais kariuomenės idiotais: kovingas Basurinas po pareiškimo, kad bus panaudotas cheminis ginklas, tiesiog pradingo  ()

GUR daro išvadą, kad rusai represuoja vadus, kurie „nepateisino lūkesčių“ kare su Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis žvalgybos direktoratas sužinojo apie karininko Eduardo Basurino likimą, kuris viešai paskelbė apie Rusijos ketinimą „chemijos kariais“ pulti Mariupolyje esančią „Azovstal“ gamyklą, o po to įsibrovėliai įmonę apipurškė nuodinga medžiaga.

Tai teigiama GUR pranešime „Telegram“ kanale.

FSB kalbėjosi su Basurinu, tada jis buvo išvežtas.

„Nustatyta, kad po pokalbio su FSB pareigūnais „Donecko Liaudies respublikos Gynybos ministerijos“ korpuso vado pavaduotojas Eduardas Basurinas buvo išvežtas į nežinomą vietą. Jo pašalinimas siejamas su neatsargiu pareiškimu, atskleidusiu Rusijos Federacijos planus panaudoti cheminį ginklą prieš Mariupolio gynėjus ukrainiečius.

GUR daro išvadą, kad rusai represuoja vadus, kurie „nepateisino lūkesčių“ kare su Ukraina.

Nuo balandžio 24 iki kovo 2 d., okupuotoje Gorlovkoje dirbo Rusijos Federacijos komisija, turėjusi nustatyti dabartinio okupantų kariuomenės 3-iosios atskirosios motorizuotosios šaulių brigados trūkumo priežastis.

 

Pagal vadų pranešimus, 3-iojoje motorizuotoje šaulių brigadoje iki karo pradžios buvo 100 proc. personalo, tačiau prasidėjus karo veiksmams paaiškėjo, kad faktinis karinio personalo buvimas sudarė apie 55 % personalo.

Nustačius neatitikimo faktus, civiliai (manoma, FSB pareigūnai) suėmė du bataliono vadus. Tolesnis buvusių vadų likimas nežinomas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: