[Žinios trumpai] Garsiausias Rusijos propagandistas tiesiog apsiputojo: „kaip po velnių Maskva sugebėjo sudegti iki pelenų?“ (Video)  ()

Solovjovas tvirtino įsiutęs dėl kreiserio „Maskva“ sunaikinimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-19 [Žinios trumpai] Garsiausias Rusijos propagandistas tiesiog apsiputojo: „kaip po velnių Maskva sugebėjo sudegti iki pelenų?“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas Rusijos kariuomenei skyrė „demonstracinį plakimą“ dėl Juodosios jūros laivyno flagmano – raketų kreiserio „Maskva“ – sunaikinimo.

Solovjovas eteryje tvirtino įsiutęs dėl to, kas nutiko „Maskvai“.

„Esu įsiutę dėl to, kas atsitiko su Juodosios jūros laivyno flagmanu „Maskva“... O kai mes sakome, taip, jam buvo daug metų, taip, jis buvo remontuojamas, taip. Taip, ši laivų serija tikrai turi pažeidžiamumų – aš viską suprantu, bet ar galite man paaiškinti, kaip iš vis galima prarasti tokio lygio laivą? – klausė propagandistas.

Solovjovas paprašė paaiškinti, kodėl laivas tuo metu buvo būtent tame Juodosios jūros taške, būtent tuo metu?

„Tu man paaiškink, kodėl, po velnių, atsidūrei šiuo metu Juodojoje jūroje, ir man nesvarbu, kas atsitiko... ar dvi „Neptūno“ raketos, kaip sako ukrainiečiai, ir nuo kada karinis laivas bijo raketų smūgių, kai turi kompleksą, leidžiantį susidoroti su tokiais smūgiais? Kažkas buvo neaktyvuota?...“, – pridūrė jis.

 

„Gerai, tebūnie dvi raketos, kilo gaisras. Bet paaiškinkite, jei kilo gaisras, kurių velnių jo neužgesinote? Juk laive yra priešgaisrinės sistemos? Kaip, po velnių, jis sugebėjo sudegti iki pelenų?“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(73)
(1)
(72)

Komentarai ()

Susijusios žymos: