[Žinios trumpai] Taip gali tik Zelenskis: plinta vaizdo įrašas, kaip Zelenskis pašiurpo išgirdęs Trumpo pasiūlymą (Video)  ()

Socialiniuose tinkluose vėl plinta 2019-ųjų klipas, kuriame užfiksuota Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio reakcija į tuometinio JAV prezidento Donaldo Trumpo pasiūlymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Video įrašas datuojamas 2019 metų rugsėjo 25 d., kai Volodymyras Zelenskis ir Donaldas Trumpas susitiko NATO Generalinės Asamblėjos kuluaruose.

Originalų vaizdo įrašą, kurį 2019 metais socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė žurnalistas Aaronas Ruparas, ir kurį peržiūrėjo 2,4 mln. kartų, antradienį išplatino istorikė ir profesorė Heather Cox Richardson.

Trečiadienį jos „Twitter“ kanale jau buvo 6 000 pasidalinimų ir 26 000 „patinka“. Vaizduose matyti, kaip Trumpas pasilenkia prie pašnekovo ir tada garsiai sako: „Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs ir prezidentas Putinas susitiksite ir išspręsite problemą. Tai būtų didelis pasiekimas ir aš žinau, kad dirbate ta linkme.“

 

Zelenskio akys išsiplėtė, jo veidas išduoda pasibjaurėjimą ir šoką. Jis nieko nesako, o Donaldas Trumpas, regis, nepastebi jo reakcijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(37)
(5)
(32)

Komentarai ()