[Žinios trumpai] Paaiškėjo įdomus faktas – tai Ukrainos paslaptis: „Rusijos karo laive, eik na***“ pasakė visai kitas žmogus  ()

Ukrainos valstybės sienos apsaugos tarnyba papasakojo apie tai, kas iš tikrųjų pasakė frazę apie Rusijos karo laivą, kuri tapo vienu iš Ukrainos pasipriešinimo Rusijos karinei agresijai simbolių, praneša „Ukrainskaja Pravda“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-24 [Žinios trumpai] Paaiškėjo įdomus faktas – tai Ukrainos paslaptis: „Rusijos karo laive, eik na***“ pasakė visai kitas žmogus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip teigė Ukrainos valstybės sienos apsaugos tarnybos pirmininkas Andrejus Demčenko, asmens, kuris   pasiuntė kreiserio „Maskva“ įgulą „na**“, vardas anksčiau nebuvo paskelbtas, kad nebūtų pakenkta kariui, nes jis buvo Rusijos nelaisvėje.

„Pasieniečio, kuris pasakė šiuos žodžius, vardas nebuvo skelbiamas todėl, kad jo tapatybės atskleidimas galėjo pakenkti jam būnant nelaisvėje. Laimei, dabar jis saugus. Dėl tam tikrų aplinkybių kurį laiką šios informacijos neviešinsime“, – sakė Andrejus Demčenka.

Ukrainos valstybės sienos apsaugos tarnybos pirmininkas taip pat pažymėjo, kad jūrų pėstininko Romano Gribovo, kuriam anksčiau buvo priskiriama šios frazės autorystė, paviešinimas tam tikra prasme buvo informacinės priedangos operacija, dėl to buvo galima užtikrinti paimtų į nelaisvę salos gynėjų saugumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(39)
(3)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: