[Žinios trumpai] Ukraina iš rusų atėmė visiškai sveikus šarvuočius BTR-82A - skelbia, kad technikos tiek, jog kurs sustiprintą motorizuotą pėstininkų batalioną (Video)  ()

BTR-82A – viena pagrindinių transporto priemonių Rusijos kariuomenės motorizuotų pėstininkų daliniuose. Dabar ukrainiečiai iš rusiškos technikos jau gali sukurti sustiprintą motorizuotą pėstininkų batalioną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir toliau aktyviai užgrobia Rusijos armijos įrangą, kurią priešas meta puikios būklės. Ir jei pirmajame rašistų invazijos etape tokie reiškiniai buvo masiniai, tai dabar, dėl besikeičiančio karo veiksmų pobūdžio, tokie įvykiai tapo kiek retesni.

Tačiau, galbūt dėl ​​sėkmingos ginkluotųjų pajėgų kontratakos, pavyzdžiui, Charkivo ir Chersono regionuose, kur priešas traukiasi į nepalankias pozicijas prie Andrijivkos, Lozovy ir Belogorkos, trofėjų įrangos skaičius vėl padidės.

Soc. tinkluose pasirodė vaizdo įrašas su trimis užfiksuotais Rusijos armijos BTR-82A, t. y. visaverčiu motorizuotų pėstininkų būrio komplektu.

 

Visi trys automobiliai buvo „karvidėje“, greičiausiai paslėpti nuo artilerijos ugnies ir vizualiai geros būklės. Ant automobilių taip pat matyti dėžės su šoviniais ir kita karine technika.

Pažymėtina, kad balandžio 23 d. buvo žinoma, jog Rusijos kariuomenė prarado 123 BTR-82A, iš kurių 40 vienetų tapo ginkluotųjų pajėgų trofėjais. Šio skaičiaus jau pakako suformuoti sustiprintą motorizuotą pėstininkų batalioną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: