[Žinios trumpai] Slaptas FSB agento pranešimas: Putinas tikrai serga, netenka regėjimo, įvardino ligą ir preliminarią gydytojų prognozę, kiek jam liko  ()

FSB pareigūnas Rusijos lyderio būklę apibūdino kaip „sunkią sparčiai progresuojančio vėžio formą“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-31 [Žinios trumpai] Slaptas FSB agento pranešimas: Putinas tikrai serga, netenka regėjimo, įvardino ligą ir preliminarią gydytojų prognozę, kiek jam liko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Informacija apie Rusijos prezidento ligą buvo gauta kaip dalis Rusijos agento pranešimo buvusiam FSB agentui Borisui Karpicikovui, rašo dailymail.co.uk.

Pranešime taip pat teigiama, kad V. Putinas atsisako nešioti akinius, nes baiminasi, kad gali pripažinti turįs tam tikros formos silpnumą, bet ir dėl to, kad jis puola savo pavaldinius „su nevaldomu įniršiu“.

Pasak FSB pareigūno, Putinui liko „ne daugiau kaip dveji ar treji metai“.

Vladimiras Putinas serga penkerius metus ir yra nuolat apsuptas gydytojų komandos, kuri stebi jo sveikatą.

Jo drastiškai pasikeitusi išvaizda – iš stipraus vyro į ligotą – taip pat sukėlė įtarimų, kad jis sunkiai serga.

69 metų V. Putinas per pastaruosius penkerius metus patyrė daugybę keistų pertraukų, taip pat daugybę vizitų pas gydytoją.

Rusijos nepriklausomas tiriamosios žiniasklaidos leidinys „Proekt“ išanalizavo jo ilgus nebuvimus ir nustatė, kad jį nuolat stebi gydytojų būrys. Jie palygino gydytojų duomenis su V. Putino grafiku ir suskaičiavo, kad 2016–2017 metais prezidentą visą laiką sekė nuo penkių iki 13 gydytojų.

Tarp šių gydytojų, be kitų, buvo otorinolaringologas, infekcinių ligų specialistas, neurochirurgas ir onkologas.

Tada V. Putinas 2016 metų lapkritį dingo iš viešumos maždaug šešioms dienoms, pasirodydamas tik iš anksto įrašytuose susitikimuose.

„Proekt“ išsiaiškino, kad stebimas 12 specialistų, Putinas buvo paguldytas į ligoninę Sočyje, esančią netoli vienos iš Rusijos prezidento rezidencijų.

 

Neurochirurgai, jo asmeninis gydytojas ir reabilitacijos specialistas buvo šalia, kurstydami gandus, kad jis nesijaučia gerai. V. Putinas dingo 2017 metų rugpjūtį, o „Proekt“ žurnalistai tvirtino, kad pas jį pradėjo lankytis aukščiausio lygio gydytojas onkologas-chirurgas Jevgenijus Selivanovas.

Jie sakė, kad vėžio ekspertas jį matė 35 kartus per ketverius metus, tik otorinolaringologai jį matė dažniau.

Gandai apie Vladimiro Putino ligą Rusijoje apibūdinami kaip jo priešų „viltys“. Oficiali rusų versija – visos žinios apie Vladimiro Putino ligas – netiesa.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: