Pasaulinė premjera! „Xiaomi ir vėl tai padarė. Tai geriausias robotas dulkių siurblys kilimams, kokį tik esu turėjęs!“ (Video, „Dreame Bot D10 Plus“)  ()

Pasaulinės premjeros pasiūlymas

Speciali kaina ir dovanos

Iš Ispanijos sandėlio

2 metų garantija

Lietuvoje dar nėra

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Su automatine atliekų surinkimo stotele


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Dreame Bot D10 Plus“ su atliekų surinkimo stotele

499,98 € -99,99€ 499,98 €

399,99 €

Imu!

iš Ispanijos

Pasaulinė premjera!

2 metų garantija

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-7 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Goboo

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu internetinė parduotuvė Goboo šiuos naujuosius robotus dulkių siurblius parduoda už specialią kainą.

Tai yra pasaulinės premjeros pasiūlymas, tad kaina pati geriausia. Pasibaigus akcijai - kainos didės!

Ir reikia pažymėti, kad šių robotų Lietuvoje dar net nerasite.

Taip pat kaina yra ypatingai puiki. Drauge su galingu ir pažangiausiais sprendimais aprūpintu robotu gausite ir automatinę atliekų surinkimo stotelę bei pardavėjas dar dovanų pridės papildomų atliekų surinkimo maišelių.

Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti, ką rasite standartinėje „Dreame Bot D10 Plus“ pakuotėje.

Joje yra visi reikalingi priedai, tad robotu galėsite naudotis vos tik išėmę iš pakuotės. 

Beliks tik jį įjungti, suporuoti su APP, namų WiFi tinklu ir pirmyn į darbą.

Ypatingai didelis šio „Dreame Bot D10 Plus“ roboto privalumas yra tas, ka už tokią puikią kainą gauname ir automatinę atliekų surinkimo stotelę.

„Xiaomi“ praėjusiais metais pradėjo pristatyti šią naujovę savo modeliuose ir jos ekosistemos kompanija „Dreame“ tęsia šią tradiciją.

Įprastai tokios komplektacijos ir savybių robotai kainuoja 500 eurų, tad „Dreame Bot D10 Plus“, kuris dabar parduodamas už 399,99 € - yra ypatingai patrauklus pasiūlymas.

Ką duoda tokia atliekų surinkimo stotelė?

Iš esmės Jums nereikia prižiūrėti roboto. Tereikia stotelę prijungti prie elektros tinklo, įdėti 2,5l talpos maišelį ir robotas pats privažiuos prie šios stotelės ir bus ištuštinta jo talpa, tad robotas galės toliau tęsti savo darbą.

Tokios 2,5l talpos maišelio užtenka iki 45 dienų. Pakuotėje jų yra 2 vnt., pardavėjas jų dar prideda dovanų. Tad maišelių užteks ilgam. 

O ir „Dreame“ kompanija greitai į rinką išleidžia savo robotams pritaikytų priedų, tad ir tų maišelių galėsite įsigyti tiek Kinijos, tiek ir Lietuvos parduotuvėse.

Taigi, kai prisipildys maišelis, teliks jį išmesti į atliekų konteinerį, įdėti švarų maišelį ir vėl galėsite robotą pamiršti 45 dienoms. Maksimali autonomija, patogumas ir higiena.

Kalbant apie technines specifikacijas, tai automatinės atliekų surinkimo stotelės galia siekia 600W. Paties roboto 46W. Siurbimo slėgis 4000Pa.

Trumpai tariant, tokios galios pilnai užtenka susiurbti ir stambioms atliekoms.

Šis robotas puikiai darbuojasi ant įvairių paviršių ir ypatingai gerai išvalo kiliminę dangą, pasiekia gilesnius sluoksnius, ką patvirtina ir patys pirmieji apžvalgininkai.

Kaip ir priklauso „Dreame“ kompanijai, čia turime naujausią lazerinę navigacijos sistemą (LiDAR) bei SLAM algoritmą, kuris ir apdoroja visus duomenis.

Jau kone visi puikiai žino, kad tokie techniniai sprendimai garantuoja geriausią robotų navigavimą po patalpas. 

Prie tikslaus ir sistemingo judėjimo prisideda ir gausa jutiklių, kurie apsaugo nuo kritimo nuo laiptų, trankymosi į baldus ar kitas kliūtis ir t.t.

Ir tikrai taip, „Dreame Bot D10 Plus“ palaiko Mi Home/Dreame APP, kurioje matysite visą valymo statistiką, galėsite nurodyti draudžiamas zonas, sudaryti tvarkaraščius, pasirinkti sauso ir drėgno valymo režimus ir t.t.

Be to, palaikomas ir valdymas balsu, kas yra dar vienas šaunus privalumas.

Taigi, su „Dreame Bot D10 Plus“ galima namus valyti tiek sausai, tiek išplauti grindis. Ir tuos darbus robotas gali atlikti vienu metu.

Čia yra 145ml vandens talpa, su elektroniniu vandens padavimu - reguliuojama per APP - pritvirtinama plaušinė.

Ir 400ml sausų atliekų talpa, kurią ištuštins automatinė atliekų surinkimo stotelė. Vienu kartu robotas gali išvalyti iki 270m².

O jei pritrūks energijos, robotas pats nuvažiuos prie įkrovimo stotelės, įkraus 5,200mAh bateriją ir tęs darbą nuo ten, kur baigė.

Beje, APP būsite informuoti, kai tas 2,5l atliekų maišelis prisipildys ir reikės jį pakeisti nauju.

Apibendrinus, „Dreame Bot D10 Plus“ yra aukščiausios kokybės robotas dulkių siurblys. Jame yra viskas, ko gali reikalauti išrankiausias pirkėjas. Ir dabar šis robotas parduodamas už specialią premjeros kainą - paskubėkite pasinaudoti proga.

Puiki apžvalga vokiečių kalba, kurios autorius teigia - „Xiaomi ir vėl tai padarė. Tai geriausias robotas dulkių siurblys kilimams, kokį tik esu turėjęs!“

Dar viena įdomi ir išsami apžvalga anglų kalba, kurios autorius tvirtina, kad tai vienas geriausių robotų už tokią kainą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: