Masiškai perkama elektrinė freza net 2-3 kartus pigiau nei analogai Lietuvoje - „Už tokią kainą puiki kokybė. Labai gera visokiems DIY projektams“ (Video, „Topshak TS-ET1“ atsiliepimai)  ()

Net 2-3 kartus pigiau nei analogai Lietuvoje

Iš Čekijos

Puikiai vertinamos pirkėjų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Topshak TS-ET1“ 800W elektrinė freza

67,26€ -33,63€ 67,27€

33,63€

Imu!

iš Čekijos

50%​ nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: labai gerai pirkėjų vertinamos, už puikią kainą ir dar iš Čekijos sandėlio. Toks variantas pasitaiko išskirtinai retai. Įprastai tokie įrankiai būna parduodami iš Kinijos. Tad dabar puiki proga.

Šiame tekste pateiktose nuotraukose galite matyti esmines savybes, kuriomis pasižymi „Topshak TS-ET1“ 800W elektrinė freza:

  • įrenginys naudojamas medienos frezavimui, griovelių darymui, bendrai įvairiems apipjovimams, obliavimui ir įvairiems DIY projektams
  • 800W galios, 30000rpm/min, jungiama į 220V elektros tinklą
  • 6.55mm plieninis griebtuvas - labai lengvas ir greitas antgalių keitimas
  • įrankio korpusas yra aliuminio lydinio, su permatomu ir reguliuojamu pagrindu - galima keisti aukščio ir pločio nustatymus
  • kompaktiškas įrenginys - lengva dirbti tiesiog jį laikant viena ranka, laikymo vieta padengta guma

„Topshak TS-ET1“ 800W elektrinės frezos yra ypatingai perkamos ir puikiai vertinamos pirkėjų: tūkstančiai užsakymų, beveik 1000 atsiliepimų ir net 4,83 balų įvertinimas. Absoliuti dauguma pirkėjų atsiliepia vien pozityviai.

Štai pora naudingiausių atsiliepimų, kuriuose pateikiami ir specifiniai momentai bei kaip juos spręsti:

Už tokią kainą puiki kokybė. Instrukcija anglų kalba, aiški. Pardavėjas prideda atsarginių detalių, kas labai puiku. Daiktas atlieka deklaruojamas užduotis kokybiškai. Bendrai, iki profesionalaus tai jam labai toli, bet įprastiems smulkiems kasdieniams darbams, kas nori vakarais pasikrapštyti, mėgsta visokius DIY projektus - pilnai užtenka. Už tokią kaina tikrai rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Argumentai UŽ: kaina gera ir įrankis iš tikrųjų veikia, kaip deklaruoja gamintojas. Trūkumai: pakuotėje esantys priedai nekokybiški, nes labai silpnas metalas ir žemos kokybės plastikas, su jais pjūvis nebus tiesus, todėl atvirai sakau, kad priedus reikia įsigyti atskirai. Taip pat nėra greičio reguliavimo - įrankis tik įjungiamas ir išjungiamas, bet tai galima išspręsti perkant atskirą kintamosios srovės valdiklį... Taip pat kai gavau prekę ir prijungiau ją prie maitinimo, pastebėjau, kad maitinimo jungiklis yra prijungtas atbuline eiga (0 įjungta ir I išjungta) ir gnybtus reikia perjungti. Bandydamas perjungti pastebėjau, kad užuot tinkamai prispaudus laidus prie gnybtų, jie nebuvo prispausti, o kai bandžiau ištraukti gnybtus, tiesiog gavau pliką laidą ir turėjau pats atlikti tinkamą užspaudimą, todėl rekomenduoju į tai atsižvelgti ir tai patikrinti. Apibendrinant - tai nėra profesionalus įrankis, todėl per daug nesitikėkite, bet jis veikia, išbandytas su minkšta mediena ir gali būti naudojamas norint išmokti atlikti pagrindinį medienos apipjaustymą ir tiesiog naudoti namuose. Mėgėjui tai gali būti labai geras įrankis, jei atskirai įsigysite tinkamus priedus, ir, žinoma, greičio reguliatorių - 1 foto, 2 foto.

Apibendrinus, naudingas daiktas už itin gerą kainą.

Lietuvoje net pigiausi analogai kainuoja bet 2-3 kartus brangiau. Jau nekalbant apie „Makita“ ir „Bosch“ elektrines frezas, kurių kainos siekia ir 500 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: