Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaidomis siūlomas išskirtinio atsparumo išmanusis telefonas „Uhans K5000“ vos už 124€ – 5,0“ ekranas, 5000mAh baterija, IP68 reitingas ir net integruota racija (Video)  (1)

Susidaro įspūdis, kad išmaniuosius telefonus šiuo metu gali gaminti praktiškai bet kas. Vis dėlto sėkmei garantuoti vien noro nepakanka. Pavyzdžiui, Pietų Korėjos gigantas „Samsung“ prieš keletą metų įnirtingai bandė įsitvirtinti aplinkos poveikiui atsparių išmaniųjų telefonų gamybos rinkoje, tačiau nesėkmingai. Tuo tarpu vietiniai Kinijos gamintojai šioje rinkoje ir toliau demonstruoja neįtikėtiną užsispyrimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitaip sakant, jeigu prioritetą skiriate išmaniojo telefono atsparumui aplinkos poveikiams, tiesiog nenustebkite, kad šiuo atveju geriausius pasiūlymus jums pateiks ne kas kitas, o kinai.

Tokias tendencijas bene geriausiai dabar patvirtina naujos kartos išmanusis telefonas „Uhans K5000“. Šis vietinio Kinijos gamintojo sukurtas išmanusis telefonas yra ypatingas dėl tos priežasties, nes gali pasigirti ne tik atsparumu vandeniui bei dulkėms (IP68), bet ir itin kompaktišku (14,7 x 7,35 x 1,42 cm) aplinkos poveikiams atspariu korpusu bei santykinai nedideliu 212 gramų svoriu.

5 colių įstrižainės ekraną (1080 x 720) turintis „Uhans K5000“ išmanusis telefonas bendrame kontekste atrodo itin konkurencingai dar ir dėl to, nes gali pasigirti įdiegta „Android 7.0“ operacinės sistemos versija bei itin talpia 5000 mAh baterija – vien video peržiūrai jos užteks daugiau nei 7 valandoms.

Be to, šio išmaniojo telefono ekraną nuo susibraižymų taip pat apsaugo „Corning Gorilla Glass“ stiklas.

Žinoma, visos šios savybės atrodytų daugiau nei įprastai kalbant apie įprastą korpusą turintį išmanųjį telefoną. Vis dėlto šiuo atveju dar kartą norime priminti, kad „Uhans K5000“ šiuo aspektu yra gerokai pranašesnis, todėl ir yra labai palankiai vertinamas aktyviai laisvalaikį mėgstančių leisti pirkėjų tarpe.

Šį kartą taip pat tuo pačiu norime atkreipti ir tų pirkėjų dėmesį, kurie planuoja įsigyti nešiojamą raciją. Pristatydamas „Uhans K5000“ gamintojas nuolatos akcentuoja, kad šis išmanusis telefonas turi „Walkie Talkie“ funkciją – tai savotiškas racijos analogas.

Būtent tai reiškia, kad „Uhans K5000“ pokalbiams gali naudoti ne tik judriojo ryšio operatoriaus 2G, 3G ar 4G tinklus, bet ir specialių UHF dažnių ruožą, kuris yra skirtas žemos galios radijo sočių komunikacijai organizuoti. Šiuo atveju įvertinkite tik tai, kad „Walkie Talkie“ funkcija kol kas gali naudotis iškirtinai tik „Uhans K5000“ išmaniųjų telefonų savininkai.

Galiausiai skubame pranešti tai, kad šis aštuonių branduolių „MediaTek MTK6753“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-T720 MP2“ vaizdo plokšte, 3 GB operatyviąja RAM atmintine, 32 GB vidine ROM atmintimi bei 13 megapikselių kamera aprūpintas išmanusis telefonas anonso proga su nuolaida Kinijos elektroninėse parduotuvėse dabar kainuoja apie 125 eurus.

Tuo tarpu tiems skaitytojams, kurie itin susidomėjo „Uhans K5000“ išmaniuoju telefonu, būtinai rekomenduojame pabandyti pasinaudoti specialiu Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ pasiūlymu. Kitaip sakant, „Gearbest“ iki pat kovo 20 d. kiekvieną dieną 11 val. Lietuvos laiku (09:00 UTC) vieną „Uhans K5000“ išmanųjį telefoną ruošiasi parduoti už ypatingą kainą, t. y. vos 75 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai (1)