Kinijos turgelio stebuklai: visiems automobiliams tinkantis automatinis padangų slėgio monitoringas, dviračių žibintai su rudenine kaina ir namų saugumui skirta IP kamera  (4)

Jeigu sekate šios rubrikos naujienas, tuomet greičiausiai dar pamenate įrašą, kuriame pristatėme vieną didžiausių šios vasaros pabaigos bei rudenio pradžios išpardavimų „Treasure Hunt“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čia norime atkreipti jūsų dėmesį, kad „Treasure Hunt“ taip pat apima daugybę kitų „Gearbest“ išpardavimų, todėl sau tinkamą pasiūlymų kategoriją šiuo metu tikrai gali atrasti kiekvienas.

Pavyzdžiui, pasidomėti „Exclusive Brand Promotion“ išpardavimo pasiūlymais rekomenduojame visiems skaitytojams. Šis išpardavimas įdomus tuo, nes jame šį kartą yra pristatoma labai daug naujų ir iki šiol dar nematytų pasiūlymų.

Automatiškai padangų slėgį matuojantis aksesuaras

Jeigu vairuojate santykinai naują automobilį, tuomet labai tikėtina, kad aksesuaras rodantis padangų slėgį jūsų tikrai nenustebins. Vis dėlto praktika rodo, kad mūsų šalyje tokių automobilių dar nėra labai daug. Tai yra pagrindinė priežastis, kodėl šią savaitę norime jums pasiūlyti įsigyti būtent tokią funkciją atliekantį aksesuarą „Gocomma EK215“, kuris šiuo metu su papildoma nuolaida kainuoja 34 eurus.

„Gocomma EK215“ iš viso naudoja keturis atskirus belaidžius „SO“ daviklius kiekvienoje iš padangų. Šie davikliai yra maitinami „CR1632“ tipo baterijomis, kurias įprastai tenka keisti kas 1,5 – 2 metus. Svarbu pabrėžti ir tai, kad „SO“ davikliai yra atsparūs vandeniui (IPX7), o pats „Gocomma EK215“ automobilio salone montuojamas įrenginys maitinimą gauna per standartinę automobilyje integruota 12/24 V jungtį, kurią įprastai naudoja ir FM moduliatoriai.

Dviračių žibintai su rudenine kaina, kokia dažnai nepasitaiko

Nors dviračių sezonas pamažu eina į pabaigą, tačiau šiuo metu tikrai yra puiki proga apsirūpinti dviračiui skirtais aksesuarais. Pavyzdžiui, šiuo metu dviračiui skirtą priekinį ir galinį žibintą „Utorch“ su reikšminga nuolaida galite įsigyti vos už 14 eurų. Patikėkite, tokių kainų tikrai nerasite vos tik prasidėjus vasarai.

Šie dviračio žibintai ypatingi dėl tos priežasties, nes jų korpusas yra pagamintas taikant karinio lygmens aliuminio anodavimą technologiją. Be to, šie „Utorch“ žibintai yra atsparūs smūgiams ir taip pat išsiskiria atsparumu vandeniui (IPX5). Gamintojas taip pat pabrėžia, kad priekiniame prie dviračio tvirtiname žibinte yra integruota 1200 mAh talpos baterija, o galiniame – 500 mAh talpos baterija. Pastarąsias baterijas įprastai galima įkrauti vos per kelias valandas, o vėliau net ir didžiausiu ryškumu naudoti žymiai ilgiau nei dvi valandas.

Ekonominės klasės teritorijų saugumui skirta IP kamera su 720p raiška

Jeigu ieškote ekonominės klasės namų apsaugos sprendimų, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į su nuolaida už 28 eurus parduodamą belaidę IP kamerą „Gocomma Wireless“. Pastaroji IP kamera bene labiausiai yra vertinama dėl savo atsparumo vandeniui ir dulkėms (IP66) bei itin paprasto montavimo.

Gali būti prijungiama tiek prie PC, tiek prie planšetės ar išmaniojo telefono. Vienu metu gali prisijungti iki 6 naudotojų. Palaiko kinų ir anglų kalbą, automatiškai aptinka judesį.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad „Gocomma Wireless“ gali filmuoti 720p raiška (1280 x 720), 25 kadrų per sekundę sparta (FPS). Be to, ši belaidė IP kamera taip pat dar turi integruotą 18 LED naktinį pašvietimą, kuris šiuo atveju užtikrina iki 15 metrų siekiantį matomumą net ir neapšviestose teritorijose.

Dienos metu stebi apie 20m spindulio, 110 laipsnių kampo teritoriją.

Galiausiai atkreipkite dėmesį dar ir į tai, kad „Gocomma Wireless“ vaizdo įrašo duomenis gali perduoti ne tik kompiuteriu tinklu, bet taip pat juos dar gali saugoti ir Micro SD kortelėje (maksimali talpa – 64 GB).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: