Geriausias 2018 metų dantų išmanusis šepetėlis pagal kainą ir galimybes? Anonso nuolaidos „Oclean Air“ - neįtikėtinų galimybių išmanioji programėlė, unikalus slėgio jutiklis ir fantastiškai greitas įkrovimas (Video)  ()

„Oclean Air“ – tai naujos kartos dantų šepetėlis, kuris yra aprūpintas papildomomis išmaniosiomis funkcijomis – dinamiškai keičia valymo intensyvumą pagal spaudimo jėgą, turi magnetinį variklį ir yra rekordiškai greitai įkraunamas. Šių funkcijų pagalba išmanusis dantų šepetėlis leidžia užtikrinti maksimalų komfortą dantų valymo metu, o kas svarbiausia vėliau taip pat pateikia patarimus, kurie laikui bėgant naudotojui padeda suformuoti dar geresnius dantų valymo įpročius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Vibracijos dažnis: 40000 kartų per minutę;
  • Baterija: 800 mAh; vienu įkrovimu energijos užtenka apie 30 dienų valantis du kartus per dieną; įkrovimo laikas – 2.5 val.; belaidis įkrovimas su specialiu gražaus dizaino magnetiniu stovu.
  • Valymo režimai 3: įprastas valymo, balinimo ir masažo;
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos, su vokiškais „Pedex“ dantų šepetėlio šereliais. Patvirtintais FDA, jog neturi lakiųjų BPA junginių.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: „Oclean“, prisijungia „Bluetooth“ ryšiu. Galima nustatyti 3 valymo režimus. 20 basinių valymo programų. 100+ skirtingų galimybių burnos higienos priežiūrai. Jei sunku išsirinkti, programėlė pati pasiūlys pagal jūsų amžių, lytį, valgymo įpročius ir kitus parametrus.  Pateikia labai daug naudingos informacijos apie dantų valymą. Programėlė pateiks ir kitos naudingos informacijos, informuos apie baterijos atsargas, nurodys įprastą dantų valymo laiką ir šepetėlio galvutės resursą.
  • Išskirtinės savybės: naujos kartos „Maglev“ magnetinis, šerelių neturintis ir itin greitas variklis; slėgio jutikslis, adaptyvus vibracijų dažnis; itin aukšta pagaminimo kokybė; labai aukštos klasės šepetėliai; itin greitas belaidis įkrovimas; valdymas per išmaniąją programėlę su daugybe papildomų funkcijų.
  • Dydis ir masė: 23,3 x 2,2 x 2,2 cm; 91 gramas.

Kaina

Išmanusis dantų šepetėlis „Oclean Air“ vis dar išlieka gana didele naujiena Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Tai patvirtina ir ribota „Oclean Air“ pasiūla. Pavyzdžiui, šiuo metu „Oclean Air“ galima įsigyti tik „Gearbest“ ir „AliExpress“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse.

  • „Gearbest“ skelbia anonso akciją, kurios metu šepetėlį parduoda su 20% nuolaida už 34,68 €. „Gearbest“ iki pat rugsėjo 9 d. prie „Oclean Air“ dabar dar nemokai prideda dvi šepetėlio galvutes bei specialų sieninį šepetėlio laikiklį. Pristatymas registruotu paštu už 1.13€.
  • „AliExpress“ už šį išmanųjį dantų šepetėlį šiuo metu tenka mokėti 42,71 €. Nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Pigiausias ir labiausiai apsimokantis šepetėlio pirkimas yra iš Gearbest – ir pigiau, ir gaunate dovanų.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dar visai neseniai startavusi elektrinių šepetėlių mada antroje metų pusėje sugrįžta su reikšmingomis naujienomis. Pavyzdžiui, anksčiau dantų šepetėlis galėjo tik eliminuoti monotoniškus rankos judesius. Tuo tarpu naujos kartos elektrinis dantų šepetėlis „Oclean Air“ pagaliau naudotojui gali pasiūlyti ir labai naudingų išmaniųjų funkcijų.

Pavyzdžiui, „Oclean Air“ jaučia, kada dantys yra valomi per daug stipriai. Kitaip sakant, šis išmanusis dantų šepetėlis atsižvelgia į slėgio rodmenis bei pagal tai adaptyviai reguliuoja dantų šepetėlio vibracijos dažnį. Toks sprendimas yra labai naudingas dėl tos priežasties, nes padeda išvengti dantų emalio pažeidimų ir dantenų kraujavimo.

Be to, „Oclean Air“ dantų šepetėliui taip pat labai daug pranašumo suteikia taikomoji programa. Jos pagalba galima pasirinkti ne tik vieną iš trijų „Oclean Air“ darbo režimų, bet ir daugiau nei 100 specialių burnos higienos priežiūros valymo programų. Ši taikomoji programa taip pat gali sudaryti specialią dantų valymo priežiūros programą atsižvelgdama į jūsų amžių, lytį ar netgi valgymo įpročius.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Oclean Air“ pasižymi optimizuota baterijos įkrova bei ženkliai sumažinta baterijos talpa. Pavyzdžiui, „Oclean Air“ bateriją pilnai įkrauti galima per 2 valandas, tuo tarpu anksčiau šio gamintojo pristatyto elektrinio dantų šepetėlio-flagmano „Ocean One“ geriausias pasiektas rezultatas – pilnas baterijos įkrovimas per 3,5 valandos.

Įdomu ir tai, kad „Oclean Air“ turėdamas 800 mAh talpos bateriją be papildomos įkrovos gali tarnauti iki 30 dienų, kai tuo tarpu „Ocean One“ su daugiau nei tris kartus didesnės talpos baterija atlaiko apie 60 dienų. Tiesa, skiriasi jų vibravimo dažniai. 

Žinoma, „Ocean One“ ir toliau išlieka įspūdingiausiu šio gamintojo šepetėliu - pagal ištvermės laiką jis vis dar yra nepralenkiamas, o jo programėlė realiai turi tas pačias galimybes kaip ir „Oclean Air“. Tik pastarasis gavo slėgio jutiklį ir kainuoja geru trečdaliu mažiau, tačiau neturi garsiakalbio ir vibruoja šiek tiek mažesniu dažniu.  

Tad nors naujasis anonsas „Ocean One“ šepetėlio ir nepralenkia, bet yra pigesnė ir kai kur patobulinta jo versija. Tuo pačiu, sudarys labai rimtą konkurenciją turbūt pačiam garsiausiam išmaniajam šepetėliui - „Soocare X3“.

Vertinimai

Išmanusis dantų šepetėlis „Oclean Air“ kol kas atrodo nepalieka abejingų pirkėjų. Bent jau kol kas visi „Oclean Air“ įsigiję pirkėjai šiam išmaniajam dantų šepetėliui skyrė penkias žvaigždutes iš tiek pat galimų.

  • Raul. Aš įsigijau šį šepetėlį, nes turėjau problemų su dantenomis ir buvau labai pavargęs naudotis įprastais dantų šepetėliais dėl šių savo problemų. Labai džiaugiuosi savo pasirinkimu. „Oclean Air“ nuvalo dantenas labai švelniai ir leidžia jaustis maloniai. Baterijos tarnavimo galimybės taip pat yra neįtikėtinos, o dar paminėti galima ir nuostabų „Oclean Air“ dizainą bei patogų naudojimą kelionių metu.
  • MRBDDB. Aš tiesiog dievinu šį dantų šepetėlį. Mano dantys atrodo tokie švarūs lyg būčiau ką tik grįžęs po burnos higienos, o galbūt dar net labiau švaresni. Tikrai nesugebėčiau grįžti prie įprasto dantų šepetėlio po to, kai pasinaudojau „Oclean Air“. Vienintelis pastebėjimas yra tik toks, kad „Oclean Air“ variklis yra išties labai galingas, todėl valantis reikia būti itin atsargiu, kad neapsitaškyti dantų pasta.
  • PhilM. Geriausias dantų šepetėlis kokį tik esu turėjęs. Labai rekomenduoju. Esu išbandęs ir kitų elektrinių dantų šepetėlių, bet turiu pripažinti, kad „Oclean Air“ tiesiog daro stebuklus. Netgi gavau savo stomatologo pagyrimą, kad turiu nuostabią dantų valymo techniką, nes dantys dabar yra iš ties labai švarūs. Nors naudotis „Oclean Air“ iš pradžių gana keista, bet laikui bėgant labai greitai yra priprantama prie dantų šepetėlio sukuriamo specifinio pulsavimo dantų valymo metu.
  • Zachariah. „Oclean Air“ naudojuosi dar tik kelias dienas, bet jau dabar jaučiu malonumą tai darydamas. Tiesiog akivaizdžiai jaučiu, kad nuo šiol mano dantys kur kas švaresni, o nuo dantų paviršiaus tam tikrose vietose jau dingo ir dėmės, kurių anksčiau niekaip negalėjau pašalinti.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()