Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kodėl „OnePlus 7T“ geriau nei naujasis „Xiaomi Mi Note 10“, kodėl nereikia pirkti šio peilių galąstuvo ir kaip veikia indukcinė viryklė iš „Xiaomi“ (5 apžvalgų suvestinė, Video)  (0)

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Xiaomi Mijia Induction Cooker“ - indukcinės viryklės iš „Xiaomi“ pliusai ir minusai: „9 įkaitimo lygiai, labai greitas ir tolygus įkaitimas bei kiti privalumai, bet ji tinka ne visiems“;

- „Xiaomi Mijia Induction Cooker“ - apžvalgos autorius išardo šią viryklę ir pasižiūri ar ji pagaminta kokybiškai bei pasidalina bandymų rezultatais ir asmenine nuomone;

- „Xiaomi Houhou Sharpen“ peilių galąstuvas - praktinis bandymas ir netikėtas verdiktas;

- „Xiaomi Fiu Elegant Do Not Roll“ puodelis-termosas: išsami ir įdomi apžvalga su labai teigiamu verdiktu - „šis puodelis yra kietas. Labai geras pasirinkimas“:

- „Xiaomi Mi Note 10“ išmanusis telefonas - labai išsami apžvalga, 108MP kamera ir palyginimas su „iPhone 11 Pro Max“ bei „Huawei Mate 30 Pro“. Apžvalgininkas: „kažkaip jau nelabai norisi sakyti - „geriausias už tokius pinigus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Virtuvės įranga

Šią savaitę turime keletą įdomių apžvalgų, kuriose yra išbandomas unikalaus dizaino „Xiaomi“ puodelis-termosas, peilių galąstuvas ir indukcinė viryklė.

Pastaroji pasirodė esanti itin įdomi ir apžvalgininkų teigiamai vertinama.

Tad ir iškart pradėkime nuo „Xiaomi Mijia Induction Cooker“.

„Xiaomi Mijia Induction Cooker“ - indukcinė viryklė iš „Xiaomi“

Aliexpress - nuo 60 €.

Skytech - 65 €, pristatymas per 2-3 d., 24 mėn. garantija.

Gearbest - 79,60 €, 15 % nuolaida.

Pirmoji indukcinės viryklės iš „Xiaomi“ apžvalga. Jos autorius trumpai pristato šią viryklę, kaip ji veikia, kaip pagaminta, kaip ja naudotis, jos pliusus ir minusus.

„Minusai: ne kiekviena keptuvė tinka indukcinei viryklei ir į tai verta atkreipti dėmesį. Vartoja nemažai elektros energijos.

Pliusai: maitinama elektra ir tai yra svarbu tiems, kurie neturi galimybės naudotis dujomis. Labai greitas ir tolygus įkaitimas, priešingai nei dujinėse viryklėse. Taip pat labai lengvas valymas ir priežiūra. O 9 skirtingi įkaitimo lygiai yra ypatingai didelis privalumas – labai patogu naudotis.“

„Xiaomi Mijia Induction Cooker“ - indukcinės viryklės vidus ir labai teigiamas galutinis verdiktas

Šios apžvalgos autorius dar išsamiau apžvelgia „Xiaomi Mijia Induction Cooker“ ir netgi papildomai praardo viryklę bei įlenda į jos vidų pasižiūrėti ar viskas pagaminta kokybiškai.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad Xiaomi indukcinė viryklė yra patogi, su papildoma gumine juostele, apsaugančia nuo indų nuslydimo.

Tolygus įkaitimas, išlaikant pradinę galią. Greitas viso indų paviršiaus įkaitinimas. Jei ant viryklės paviršiaus nėra indų, ji pati pereina į budėjimo režimą. Patogus galios lygių reguliavimas.

Praktiškai nieko negirdėti, kai ši viryklė dirba. Paviršius greitai ir paprastai nuvalomas įprasta šluoste.

Iš minusų sakyčiau yra tik tai, kad ne visi indai tinka indukcinei viryklei.“

„Xiaomi Houhou Sharpen“ peilių galąstuvas

Gearbest - 10,12 €.

Aliexpress7,23 €.

„Xiaomi Houhou Sharpen“ peilių galąstuvas yra gana populiarus ir pirkėjai apie šį produktą atsiliepia teigiamai. Tačiau ką apie „Xiaomi Houhou Sharpen“ peilių galąstuvą sako apžvalgininkai?

Šioje apžvalgoje sužinosime kaip šis galąstuvas pagamintas, kokia jo kokybė ir kaip galanda peilius. Produktas įdomus, bet pasirodė ne toks jau ir puikus.

„Išbandęs šį galąstuvą galiu pasakyti tik tiek: supakuokite jį atgal į dėžutę ir išmeskite į šiukšlių dėžę.

Atrodo, kad jis yra skirtas kinietiškiems, tos pačios Houhou kompanijos peiliams, nes maniškius, vietinės firmos peilius šis galąstuvas labiau gadina nei pagalanda.“

„Xiaomi Fiu Elegant Do Not Roll“ puodelis-termosas

Aliexpress - nuo 15 €.

Apžvalgininkas labai išsamiai apžvelgia šį „Xiaomi Fiu Elegant Do Not Roll“ puodelį.

Tad puodelis veikia, kaip termosas ir geba išlaikyti karštą gėrimą. Taip pat prilimpa prie stalo, tad netyčia neišpilsime kavos ar kito gėrimo ir dėl savo specifinio dizaino, lengvai jį pakelsime, kai tik užsinorėsime atsigerti.

„Puodelis nėra pats pigiausias, bet jis yra kietas. Ir jei kas ieškote termo puodelio bei norite, kad jis nuo stalo nenuvirstų, tada šis Xiaomi puodelis yra geras pasirinkimas.“

Štai šiame vaizdo įraše apie „Xiaomi Fiu Elegant Do Not Roll“ puodelį-termosą galite sužinoti dar daugiau:

„Xiaomi Mi Note 10“ išmanusis telefonas - 108MP kamera ir palyginimas su „iPhone 11 Pro Max“ bei „Huawei Mate 30 Pro“

„Xiaomi Mi Note 10 (CC9 Pro)​“ išmanusis telefonas (globali versija, lietuvių kalba, visi mobilieji dažniai):

6GB RAM 128GB ROM

  • „Gearbest“ – 399€ (juodas)
  • Su nuolaidos kuponu GBXMNT10BF
  • „Gearbest“ – 399€ (baltas)
  • Su nuolaidos kuponu GBXMNT10BF
  • „Gearbest“ – 399€ (žalias)
  • Su nuolaidos kuponu GBXMNT10BF
  • su kuponais sutaupoma 147€
  • Su kuponais - mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 2.64€

„OnePlus 7T“ išmanusis telefonas (globali versija, lietuvių kalba, visi mobilieji dažniai):

  • „Gearbest“ – 425.88€
  • su nuolaidos kuponu GBOP7T8128B
  • Siuntimas į Lietuvą prioritetine linija kainuoja 4.33€.
  • Skytech - 640 €.

​„Huawei Mate 30 Pro“:

„iPhone 11 Pro Max“:

„Xiaomi Mi Note 10“ išmanusis telefonas tik ką pasirodė rinkoje ir jis labai sudomino pirkėjus bei apžvalgininkus. Šioje itin įdomioje apžvalgoje apie šį telefoną sužinosime viską, ką yra tiesiog būtina žinoti.

Apžvalgininkas jį labai detaliai aptaria, išbando, pademonstruoja nuotraukas ir jas palygina su „iPhone 11 Pro Max“ bei „Huawei Mate 30 Pro“. Visgi „Xiaomi“ giriasi 108 MP kamera, tai čia ir yra įdomiausia dalis.

„Kinai tikrai pasistengė su Mi Note 10 ir jo kameromis. Jos yra kur kas geresnio lygio, nei gali pasigirti vidutinės klasės telefonai, tačiau bendrai, Mi Note 10 vis tiek negali prilygti Phone 11 Pro Max ir Huawei Mate 30 Pro telefonų kameroms.

Žinoma, Xiaomi kompanija padarė didelį žingsnį į priekį ir ją galima už tai pagirti. Bet 600 dolerių (540 eurų) už Mi Note 10? Kažkaip jau nelabai norisi sakyti - „geriausias už tokius pinigus“.

Taip, Mi Note 10 kameros yra geros, bet ne tiek, kad kardinaliai aplenktų konkurentus ir galėtume visiškai užmerkti akis turimiems Mi Note 10 minusams. Kad ir tam pačiam Snapdragon 730G. Procesorius geras, jo užtenka ir naujausiems žaidimams, bet kodėl ne 855+ ar tas pats 855?

Taigi, už tokią kainą rinkoje turime OnePlus 7T su aukščiausios klasės procesoriumi, stereo garsiakalbiais, fantastišką ekraną su 90Hz atnaujinimo dažniu ir tuo pačiu geras kameras.

Taip, jos prastesnės už Mi Note 10, bet tą pastebės tik patys priekabiausi, o mėgstantys viską fiksuoti ir dėti į socialinius tinklus, bus daugiau nei patenkinti.

Xiaomi Mi Note 10 nėra flagmanas, bet štai jo kaina yra kaip už flagmaną. Tai atsakykite man tada į klausimą: kam pirkti Huawei P30 Pro kopiją, jei galima iš šios serijos įsigyti daugeliu aspektų geresnį išmanų telefoną nei Xiaomi Mi Note 10? 

Tik neskubėti liūdėti ir piktintis dėl šio Xiaomi telefono. Jau po kokių 3 mėnesių matysime, kaip jo kaina nukris iki 350 dolerių (315 eurų), atsiras globali versija ir štai tada jis taps labai patraukliu išmaniuoju telefonu, bet tik ne dabar.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(7)
(3)

Komentarai (0)