Milžiniška 6000 mAh baterija, galimybė įkrauti kitus įrenginius, IPX5 atsparumas vandeniui ir labai gera garso kokybė - parduodamos išskirtinės belaidės „HBQ-Q66“ ausinės  ()

Belaidžių ausinių pasirinkimas rinkoje yra tikrai labai didelis ir gamintojai visaip stengiasi atkreipti į save dėmesį. Ką gi, šįkart jiems tikrai pavyko. Ar jums yra tekę girdėti apie belaides ausines su 6000 mAh talpos baterija?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • „HBQ-Q66 Wireless Headphones Bluetooth 5.0+EDR TWS 6000mAh Charging Box Dual Mic“ belaidės ausinės šiuo metu parduodamos už 17,99 eurus;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Pats pirmasis dalykas, kuris krenta į akis, tai „HBQ-Q66“ ausinių dėkliukas ir jo dizainas. Iš pirmo žvilgsnio galima pagalvoti, kad tai yra labiau išorinė baterija nei ausinių dėkliukas ir taip sakydami tikrai nesuklysime.

„HBQ-Q66“ dėkliukas yra 12,3 x 6,2 x 2,4 cm, tad ganėtinai masyvus, kaip dėkliukas, skirtas ausinių laikymui. O ir sveria 162 gramus. Tačiau tokiems gabaritams paaiškinti yra akivaizdi priežastis - tiesiog gigantiška baterija.

Ar teko girdėti kitas belaides ausines, kurių dėkliukas-baterija būtų 6000 mAh talpos? Čia net ir kalbant apie išmanųjį telefoną būtų puikus rezultatas, o čia teturime belaides ausines.

Akivaizdu, jog tokios didžiulės talpos bateriją galima panaudoti ne tik pačių ausinių, bet ir kitų išmaniųjų prietaisų įkrovimui.

Be to, kad šiame dėkliuke yra magnetai ir ausinės yra tvirtai laikomos, ypač šaunus ir praktiškas dalykas yra ir tas, kad dėkliukas turi LED ekranėlį ir rodo kiek dar jame liko energijos.

Verta pažymėti, kad su kiekviena ausine muzikos bus galima klausytis 4 valandas.

Taip pat „HBQ-Q66“ ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą, o kadangi tai yra TWS ausinės, tad jas vienu metu galima naudoti abi arba po vieną. Tai ypač gerai, jei „HBQ-Q66“  naudosite, kaip laisvų rankų įrangą. Kol viena ausinė dirbs, kita bus dėkliuka ir tuo metu bus įkraunama jos baterija.

Be to, tokių ausinių poravimas su išmaniuoju telefonu yra labai paprastas. Tereikės pirmą kartą rankiniu būdu jas suporuoti Bluetooth 5.0 ryšiu su savo išmaniuoju telefonu, o sekančiais kartais viskas vyks automatiškai. Išėmėte ausinę iš dėkliuko, įsidėjote į ausį ir jau galite naudotis.

Pačios ausinės turi į prisilietimus reaguojančius mygtukus ir su jais galima valdyti garso lygį, perjungti garso takelius, atsiliepti ir nutraukti pokalbį.

Kalbant apie skaičius, tai „HBQ-Q66“ belaidės ausinės gali dirbti nuo įrenginio nutolusios 10 metrų. Gamintojas taip pat pabrėžia, kad „HBQ-Q66“ užtikrina puikią garso kokybę - dažnio atsakas yra 20-24000Hz, varža 32 omai, garso lygis 85±3dB - ir yra atsparios vandeniui (IPX5) bei puikiai tinka sportuojantiems lauke.

Už tokią kainą „HBQ-Q66“ ausinės yra puikus variantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()