32GB, 64Gb, 128GB ir už puikią kainą - išparduodamos „Xiaomi“ atminties kortelės  (5)

Kokybiškos, išvaizdžios ir greitą duomenų nuskaitymo/įrašymo greitį užtikrinančios - štai tokios yra „Xiaomi“ atminties kortelės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu parduodamos kelių talpų „Xiaomi IMI Micro TF Card Class 10 4K UHD 128 / 64 /3 2GB TF Flash Memory Card“ atminties kortelės:
  • 32 GB atminties kortelė kainuoja 7,19 €;
  • 64 GB atminties kortelė kainuoja 10,43 €;
  • 128 GB atminties kortelė kainuoja 16,99 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Šios atminties kortelės pasižymi išskirtiniu dizainu ir tinka daugeliui įrenginių: telefonams, nešiojamiems kompiuteriams, fotoaparatams, dronams ir t.t. Svarbiausia, kad pats įrenginys palaikytų microTF kortelę.

Gamintojas tvirtina, kad atminties kortelės yra atsparios vandeniui, karščiui, šalčiui, magnetiniam poveikiui ir rentgeno spinduliams.

Dėl savo galimybių greitai įrašyti/nuskaityti duomenis, 64 ir 128 GB kortelės puikiai tinka filmuojantiems aukščiausios raiškos vaizdo įrašus.

64 ir 128 GB kortelės yra priskiriamios 10 klasei, U3 kategorijai. Ši kategorija garantuoja, kad kortelės mažiausia toleruojama duomenų rašymo sparta nėra mažesnė nei 30 MB/s, o duomenų skaitymo 80 MB/s. 

Tuo tarpu 32 GB yra 10-os klasės U1 kategorijos atminties kortelė, kurios mažiausia toleruojama rašymo sparta siekia 10 MB/s.

Tad šios „Xiaomi“ atminties kortelės yra puikus pasirinkimas visiems, kurie ieško kokybiškų ir nebrangių atminties kortelių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(9)
(-4)

Komentarai (5)