„Išbandžiau per 2021-ųjų sausio šalčius, tai -20 temperatūroje automobilį užvedė iš pirmo karto. Kietas aparatas“: štai ką sugeba išorinės baterijos ir starteriai viename su iki 22000mAh, 2000A, žibintuvėliais ir net kompasais („UTRAI Jstar One“ ir „UTRAI Jstar Zero“ palyginimas, lietuvių atsiliepimai, iš Lenkijos, Video, Papildymas 2021-02-07  (8)

Tai yra patys populiariausi jump starter'iai Aliexpress ir tūkstančiai pirkėjų iš viso pasaulio juos itin giria. Štai kuo skiriasi šie du modeliai ir ką apie juos sako Lietuvos pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„UTRAI Jstar Zero“:

  • Aliexpress61,15 €; 61,38 €;
    • iš Lenkijos, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

 

 

„UTRAI Jstar One“:

  • Aliexpress66,80 € (su € 0,86 kuponu); 60,51 € (su € 0,86 kuponu);
  • Aliexpress60,03 € (su € 0,86 kuponu); 60,51 € (su € 0,86 kuponu);
  • Aliexpress58,49 € (su € 0,86 kuponu + kuponu UR2233); 58,82 € (su € 0,86 kuponu + kuponu TR5555);
    • prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

Pasiūloje galima rinktis iš dviejų išorinių baterijų ir starterių viename rinkinių. Tarp jų yra keli esminiai skirtumai.

  • „UTRAI Jstar Zero“ talpa siekia 16000 mAh ir maksimaliai pasiekiama 1600A (startinė srovė yra 800A). Tinka iki 7 litrų benzininėms ir 6,5 litrų dyzelinėms transporto priemonėms.
  • „UTRAI Jstar One“ talpa siekia 22000 mAh ir maksimaliai pasiekiama 2000A (startinė srovė yra 1000A). Tinka iki 8 litrų benzininėms ir 6,5 litrų dyzelinėms transporto priemonėms.

Be didesnės galios ir talpos, „UTRAI Jstar One“ yra įdomesnis dar ir tuo, kad jame yra integruotas kompasas. Tiesa, su „UTRAI Jstar Zero“ drauge pakuotėje gausime ir saugos plaktuką.

Kitais aspektais šie du jump starter'iai yra identiški ir palaiko po dvi USB bei C-tipo jungtis ir greituosius įkrovimus. Vienu metu galima įkrauti keletą įrenginių ir tokios didelės talpos baterijos pamaitins didelį kiekį prietaisų.

Abu modeliai tinka daugeliui transporto priemonių: 12V dyzelinu ir benzinu varomiems automobiliams, motociklams, laivams ir kt.

Šaunu ir tai, kad abu modeliai ant korpusų turi LED indikatorius, kurie leidžia orientuotis kiek gi baterijose liko energijos.

Tuo pačiu šviesos indikatoriai yra ir ant su gnybtais prijungiamo priedo. Taip iškart matyti ar teisingai prijungėme gnybtus - šiuose įrenginiuose yra įdiegta daugybė apsaugos priemonių, tad net jei ką pajungsite ir neteisingai, iškart apie tai būsite įspėti - ir tuo pačiu galima patikrinti turimo akumuliatoriaus būklę.

 

Abu modeliai turi integruotus LED žibintuvėlius, kas vis tamsėjančiomis ir trumpėjančiomis dienomis taip pat labai pravers. Taip pat abu modeliai darbuojasi nuo -25 iki +75 laipsnių temperatūroje. Puikios specifikacijos.

Pirkėjai šiomis išorinėmis baterijomis ir starteriais viename yra labai patenkinti ir perka tiesiog masiškai: virš 18 000 užsakymų, 7 300 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimas.

Absoliuti dauguma patvirtina, kad tiek „UTRAI Jstar Zero“, tiek dar galingesnis „UTRAI Jstar One“ modelis (pastarąjį perka 80-90 proc. lietuvių aut. past.) savo užduotis atlieka puikiai. Visi pirkėjai iš Lietuvos šiems įrenginiams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad iš Lenkijos atsiuntė per kelias dienas. Kai kurie užsakymą gavo vos per 3 dienas:

  • E***s: Mega greitas pristatymas. Mašiną kūriau su visiškai mirusiu akumuliatoriumi. Be problemų dirba - 1 foto.
  • R***n: Kaip tik išbandžiau per šių metų (2021-ųjų) sausio šalčius ir prie -20 Opel Zafira užkūrė iš pirmo karto. Dėkui pardavėjui, puikus jump starter'is.
  • A***a: Žiauriai šaunus produktas. Išbandžiau prie -19°C ant savojo 3l dyzelinio BMW e39. Iš pirmo karto užveda automobilį ir be jokių problemų. Stori laidai. Gnybtai tvarkingi. Niekas nesvyla. Nesitikėjau, kad kinai dabar taip gerai gamina. Akivaizdu, kad reikės pergalvoti „made in China“ reikšmę :) Labai rekomenduoju.
  • D***v: Iš Lenkijos atvyko labai greitai. Sausis Lietuvoje šaltas ir buvo puiki proga prie -20 C° išbandyti. Iškart išbandžiau su Renault Master krovininiu auto ir jump starter'is jį užvedė net ir su mirusiu akumuliatoriumi. Iškart prijungiau prie Renault Kangoo ir jį taip pat užvedė. Ir indikatorius rodo pilną bateriją. Šaunus daiktas.

 

Kelios pirkėjo iš Lietuvos jump starter'io vidaus nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Kitų šalių pirkėjai tvirtina, kad pilnai įkrauti įrenginiai 2.0, 3.0 TDI ar 3.0 benzininę transporto priemonę užveda momentaliai - „viskas pavyksta jau iš pirmo karto. Puikus daikčiukas, rekomenduoju.“

  • S***o: „Puikus starteris! Man jo prireikė 3 litrų dyzeliniam automobiliui ir ypač žiemos sąlygomis. Taip pat kelionių gamtoje metu pamaitinti energija nešiojamą šaldytuvą ir pripūsti žvejybinę valtį. Tad man reikėjo didelės pradinės srovės ir didelės talpos. Prieš pirkdamas pernaršiau visą Aliexpress ir pasirinkimų nėra tiek jau daug. Ir šis (22000 mAh) modelis yra vienas iš geriausių! Įdomiausias jo apžvalgas radau Amazon, kur yra didžiulis teigiamų atsiliepimų skaičius! Tiesą sakant, kokybė yra aukščiausio lygio! Krokodilo gnybtai pagaminti iš storo vario. Pats kabelis yra atsparus karščiui, skirtas šildyti iki 200 °. Yra tarpiklis, apsaugantis nuo uždarytų laidų ir gnybtų pažeidimų. Kompasas veikia teisingai. Labai patogu dėl turimo atskiro papildomo jungiklio šone. Apsaugo nuo atsitiktinio įrenginio suaktyvinimo. Įkraunamas įprastu USB. Puikus daiktas, rekomenduoju.“

 

Kelios pirkėjų padarytos prietaisų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(12)
(11)

Komentarai (8)