Net 100€ pigiau, nei Lietuvoje: pažangiausias kompanijos robotas su atliekų surinkimo stotele (Video, „Xiaomi Viomi S9“)  ()

Rekordinis atpigimas

Ribotas kiekis

Iš Vokietijos

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Pažangiausias kompanijos robotas su atliekų surinkimo stotele

Nereikia atliekų tvarkyti net 30 dienų

2800Pa, LDS navigacija, sausas + drėgnas valymas, Y plovimas

5200 mAh baterija

APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Viomi S9“ robotas su atliekų surinkimo stotele

796€ -438,01€ 796€

357,99 €

Imu!

iš Vokietijos

56 % nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

„Viomi S9“ yra naujausias kompanijos produktas. Tiesioginis anksčiau pasirodžiusio „Viomi V3“ atnaujinimas ir pats pažangiausias robotas, kokį tik ši kompanija yra pristačiusi.

Vienas jo pagrindinių išskirtinumų yra šiais metais karščiausia robotų mada tapusi automatinė atliekų surinkimo stotelė.

„Viomi S9“ turimos 300 ml sausų atliekų dėžutės nebereikia patiems valyti. Robotas privažiuoja prie šios stotelės, iš atliekų dėžutės yra išsiurbiamos atliekos, įkraunama roboto baterija ir jis toliau tęsia darbą. Maksimali autonomija. Ir gamintojas tvirtina, kad stotelėje esančio atliekų surinkimo maišo užteks net mėnesiui laiko.

„Viomi S9“ taip pat užtikrina iki 2800Pa siurbimą, kas reiškia, jog tokio roboto pilnai užtenka įvairių paviršių priežiūrai. O dėka turimų jutiklių, robotas sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimo galią.

Jis taip pat palaiko ir grindų plovimą bei turimos 250 ml vandens talpos užtenka išplauti iki 250 m2 plotui. Palaikomi S ir Y judėjimo trajektorijos plovimo režimai. O vandens padavimą visada galima reguliuoti tiesiog programėlėje.

„Viomi S9“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis 220 minučių ir išvalyti iki 320 m2 plotą. Puikūs rezultatai ir akivaizdu, jog šis robotas skirtas vidutinių ir didelių namų savininkams.

Robotas vėlgi aprūpintas bešepetėliniu japonišku Nidec varikliu, galybe jutiklių, HEPA filtrais, lazerine navigacijos sistema + SLAM algoritmu bei palaiko išmaniąją programėlę ir įvairius valdymo pasirinkimus: kelių sluoksnių žemėlapius, kambarių zonavimą, virtualių sienų ir no-gone zonų nurodymą, tvarkaraščių sudarymą, siurbimo bei plovimo režimų pasirinkimą ir t.t. Pažangiausias siurblys iš viso „Viomi“ asortimento.

Plačiau apie jo galimybes šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: