(R)evoliuciniai sprendimai atkeliauja į Jūsų namus, arba kaip „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos iš naujo išrado siurblį (Video)  ()

Didžiausią ažiotažą sukėlusių siurblių išpardavimas

50% nuolaidos + specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

„Xiaomi“ ekosistemos produktai:

1) „JIMMY PowerWash HW8“ - 220W galia, 7000Pa siurbimo slėgis, plauna grindis;

2) „JIMMY PowerWash HW8 Pro“ - 300W galia, 15000Pa siurbimo slėgis, plauna grindis;

3) „Roborock Dyad“ - 260W galia, 13000Pa siurbimo slėgis, 3 ritinėliai, maksimalus plovimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2021-ųjų metų pabaigoje „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos nustebino visus.

Kai jau atrodė, kad belaidžių dulkių segmente yra daugiau-mažiau viskas aišku ir darėsi net šiek kiek nuobodu, išvydome kažką visiškai naujo.

„Xiaomi“ ekosistemos kompanijos, besispecializuojančios dulkių siurblių segmente, pristatė visus sudominusias naujoves.

Ir dabar Geekmaxi šiuos puikius siurblius išparduoda su iki 50% siekiančiomis nuolaidos + specialiais kuponais.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad visi šie siurbliai parduodami iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą.

Visiems jiems suteikiama 2-ejų metų garantija.

Geekmaxi jau yra sutvarkę visus mokesčius, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia.

Tad pasižiūrėkime įdėmiau į šiuos (r)evoliucinius siurblius ir ką jie sugeba.

„JIMMY PowerWash HW8“ - 220W galia, 7000Pa siurbimo slėgis, plauna grindis

  • GeekMaxi - 199,99 €;
    • kuponas - AH4cViEn;
    • iš Europos sandėlių.

 

„JIMMY PowerWash HW8 Pro“ - 300W galia, 15000Pa siurbimo slėgis, plauna grindis

  • GeekMaxi - 249,99 €;
    • kuponas - bgCFjiB8;
    • iš Europos sandėlių.

 

Kuo gi pasižymi „JIMMY PowerWash HW8“ ir „JIMMY PowerWash HW8 Pro“ siurbliai?

Pradėkime nuo šių siurblių tarpusavio skirtumų.

Iškart galite matyti, kad skiriasi jų kaina ir Pro versija 50 eurų brangesnė. Ir tiesą sakant tikrai rekomenduojame šioje vietoje netaupyti tų 50 eurų ir rinktis „JIMMY PowerWash HW8 Pro“ modelį.

Kodėl? Nes jis turi galingesnį variklį: 300W vs. 220W. Abu siurbliai su bešepetėliniais varikliais.

Kitas svarbus aspektas yra siurbimo slėgis ir čia Pro versija lenkia dvigubai: 15000Pa vs. 7000Pa. Norint išvalyti storesnius kilimus, susiurbti didesnę betvarkę, nuplauti labiau įsisenėjusias dėmes - „JIMMY PowerWash HW8 Pro“ tą darys geriau.

Ir trečias dalykas - baterija. Abu siurbliai turi išimamas baterijas, kas yra gerai. Ateityje bus galima įsigyti naują/papildomą bateriją ir taip prailginti darbo laiką.

Tačiau šiuo metu Pro yra pranašesnis, nes turi talpesnę bateriją: 3000 vs. 2500mAh. Atitinkamai ir gali dirbti ilgiau: 35 min vs. 25 min.

Tad galite gana aiškiai iš šių aspektų matyti, kad „JIMMY PowerWash HW8 Pro“ yra įdomesnis ir esant dabartinei anonso kainai - kur kas vertingesnis pasirinkimas.

Kitais aspektais šie du siurbliai iš esmės daugiau ir nesiskiria.

Ką gi sugeba šie siurbliai?

Šie siurbliai yra net labai įdomūs: belaidžiai, su įkraunamomis baterijomis, galingais varikliais ir suprojektuoti taip, kad vienu metu gali sutvarkyti ir didžiausią betvarkę.

Įprastai belaidžiai rankiniai dulkių siurbliai palaiko sausą siurbimą. Kai kurie dar papildomai turi pritvirtinamus plovimo priedus, bet ten tėra drėgnas grindų valymas. O su šiais naujaisiais siurbliais galima atlikti tikrą grindų plovimą.

Žinoma, pliusas ir tas, kad ant šių siurblių korpusų yra labai daili informacinė panelė, LED ekranas.

Jame pateikiama visa valymo statistika, baterijos energijos likutis, pasirinktas valymo režimas, informuojama apie vandens talpų pripildymą/ištuštinimą ir t.t.

Iš tikrųjų čia net labai įdomus dalykas. Turime 2 atskiras vandens talpas. Vienoje jų (0,45l) pripildome vandens ar specialiai grindims plauti skirto skysčio, o priekinėje dalyje pritvirtinama tuščia talpa (0,35l), į kurią nuo grindų susiurbiamos atliekos.

Siurbliai taip suprojektuoti, kad pilnai švarus ir nešvarus vanduo atskirtas. Tuo pačiu palaikomas ir savaiminis siurblio apsiplovimas. Baigus darbą teliks pasirinkti tokį režimą ir siurblys pats save išsiplaus. Puikus dalykas.

Grindų plovimo metu siurbliai priešais save purškia tą švarų vandenį ar grindų plovimo skystį (jo kiekis yra reguliuojamas) ir taip papildomai sudrėkina valomą paviršių, kad dar geriau jį nuvalytų.

Gamintojas tvirtina, kad siurbimo galios pilnai užtenka tam, kad jau po pirmo karto būtų susiurbtas net ir didelis kiekis atliekų, ar tai būtų ant grindų išpilta sriuba, sultys, ar kiti maisto produktai. Tuo pačiu puikiai pašalinamos ir įsisenėjusios dėmės bei nešvarumai.

Kaip ir minėjome, abu modeliai turi išimamas baterijas. O tai yra privalumas.

Kompanija, po pristatyto naujo produkto, greitai į rinką pateikia ir jam skirtų atsarginių dalių bei naudingų priedų. Tad ir čia greitai bus galimybė įsigyti papildomų baterijų ir taip dar labiau prailginti veikimo laiką.

Plius, jei kartais baterija sugestų - nereikės pirkti naujo siurblio. Teliks įsigyti naują bateriją ir siurbliu galima bus naudotis toliau.

Gamintojas teigia, kad abu siurblių modeliai yra kompaktiški ir patogūs naudotis.

Taip pat su jais gausite ir laikymo/įkrovimo stoteles. Siurbliai namuose užims mažai vietos ir tuo pačiu baterijos bus įkrautos.

„JIMMY PowerWash HW8 Pro“ ir „JIMMY PowerWash HW8“ - labai įdomūs belaidžiai dulkių siurbliai. Sausas ir drėgnas valymas. Iš tikrųjų rimtas grindų plovimas, kokio negali pasiūlyti absoliuti dauguma belaidžių siurblių.

„Roborock Dyad“ - 260W galia, 13000Pa siurbimo slėgis, 3 ritinėliai, maksimalus plovimas

  • GeekMaxi - 354 €;
    • kuponas - jUNXXye9​;
    • iš Europos sandėlių.

Geekmaxi šiuo metų šį unikalių technologinių sprendimų siurblį parduoda už nuostabiai gerą kainą - 354 €.

Ši kaina yra net €100 mažesnė, nei prašoma AliExpress parduotuvėje.

Kuo pasižymi „Roborock Dyad“?

Šio įspūdingo namų tvarkymo galimybės yra labai puikiai pademonstruojamos štai šiame vaizdo įraše.

„Roborock“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanija ir mus nuolat džiugina savo robotais dulkių siurbliais bei aukščiausios klasės belaidžiais siurbliais.

Štai čia ir turime šios kompanijos naujausią produktą - „Roborock Dyad“.

Pats didžiausias akcentas yra į tai, kad „Roborock Dyad“ pasižymi unikaliomis valymo galimybėmis ir tai yra pirmasis toks siurblys pasaulyje, aprūpintas dvigubu ritininiu varikliu.

Šis 260W galios siurblys turi net 3 ritinėlius, kurie sukasi priešais vienas kitą ir taip puikiai nuvalo tiek pridžiuvusius nešvarumus, tiek ir ant grindų išpiltą didelį kiekį skystų produktų. Vienas pervažiavimas per grindis ir spindinti švara bei gaiva.

„Roborock Dyad“ siurblys ant grindų išpurškia švaraus vandens ir taip leidžia lengviau nuvalyti įsisenėjusias dėmes. Visas nešvarus vanduo nuo valomų paviršių yra susiurbiamas ir patalpinamas į 620 ml talpą.

Valymo metu ant ritinėlių purškiamas švarus vanduo. Jam skirta 850 ml talpa.

Įdomu ir patogu yra ir tai, kad tos galvos dizainas yra toks, kad ritinėliai yra iki pat jos kraštinių, tad valymo plotas yra maksimaliai didelis.

Negana to, pati galva pasukama įvairiomis kryptimis, kas dar labiau palengvina grindų valymą.

Taip pat čia turime integruotus jutiklius, kurie sugeba įvertinti ant valomų paviršių esančių nešvarumų lygį.

Tai yra, jei konkrečioje grindų vietoje yra daugiau nešvarumų - siurblys tai automatiškai fiksuoja ir pats padidina siurbimo/plovimo galią bei paduoda daugiau vandens, taip pašalindamas ir įsisenėjusius nešvarumus. Nuostabus dalykas.

Čia turime ir LED informacinį ekraną, kuriame ir matyti visi nustatymai, režimų pasirinkimai, baterijos indikatorius ir kt. informacija.

Tuo pačiu „Roborock Dyad“ garsiniu įspėjimu informuoja, jei kas nors nutinka - ištuštėja vandens talpa, prisipildo nešvarumų talpa ir t.t. Labai patogūs dalykai.

„Roborock Dyad“ yra 260W galios ir užtikrina 13000Pa siurbimo slėgį, tad šis namų monstras susidoros ir su sunkiausiomis užduotimis.

Turimos per maždaug 4 val. įkraunamos 5000 mAh talpos baterijos rezultatai taip pat yra labai geri - vienu įkrovimu galima darbuotis 35 min. ir išvalyti 280 m2 plotą. Turint galvoje valymo galimybes - puikūs rezultatai.

Dar vienas šaunus dalykas, kad po to, kai „Roborock Dyad“ sutvarkys ir didžiausią betvarkę, jo pagrindinėje siurbimo galvoje esančių ritinėlių net nereikia nuimti ir rankomis plauti. Viską padaro pats robotas.

Telieka jį pastatyti į laikymo stotelę, pasirinkti roboto apsiplovimo režimą ir jis pats išsiplaus savo ritinėlius. Teliks tik nuimti susiurbtų atliekų talpą ir ją ištuštinti. Puikus dalykas.

„Roborock Dyad“ - išskirtinis belaidis dulkių siurblys visoje rinkoje. Tokio įrenginio „Roborock“ produktų sąraše dar nebuvo ir čia visiškai kitas namų tvarkymo lygis. „Roborock Dyad“ praktiškai nelieka neįveikiamų valymo užduočių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: