[Kainos augs] Pasaulinė premjera! Už mažiausias kainas įsigykite naujausius „Xiaomi“ ekosistemos robotus - štai ką sugeba „Roborock Q7 Max“ ir „Roborock Q7 Max+“ (Video, Ribotas kiekis)  ()

„Xiaomi“ ekosistemos kompanija „Roborock“ šių metų pradžioje skelbė, kad Q serijos robotai rinkoje pasirodys greitai. Štai ir atėjo ta akimirka, kai jau juos galima įsigyti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-19 [Kainos augs] Pasaulinė premjera! Už mažiausias kainas įsigykite naujausius „Xiaomi“ ekosistemos robotus - štai ką sugeba „Roborock Q7 Max“ ir „Roborock Q7 Max+“ (Video, Ribotas kiekis)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekbuying skelbia patys pirmieji parduodantys naujausius robotus siurblius. 

Ir šie modeliai yra parduodami iš Lenkijos sandėlio, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti už kokias kainas Geekbuying parduoda „Roborock Q7 Max“ ir „Roborock Q7 Max+“ robotus.

Atkreipiame dėmesį, kad tai yra pasaulinės premjeros pasiūlymas, tad kainos yra pačios geriausios. Ilgametė praktika rodo, kad po premjeros kainos kyla į viršų ir ženklesnio atpigimo reikia laukti bent pusę metų, tad pasinaudokite proga.

Plius, už tokias kainas robotų kiekis yra ribotas!

„Roborock Q7 Max“ ir „Roborock Q7 Max+“ robotus galite įsigyti čia.

Kuo pasižymi „Roborock Q7 Max“?

„Roborock Q7 Max“ yra puikios kainos ir kokybės robotas dulkių siurblys. Už tokią kainą siūlo įspūdingai daug.

Jis palaiko sausą valymą ir grindų plovimą. Geba abu darbus atlikti vienu metu. Yra 470ml sausų atliekų ir 350ml vandens talpos.

4200Pa siurbimo slėgis reiškia, kad robotas nuo paviršių susiurbs ir stambias atliekas. Roboto galia net 58W. Tokioje kainų kategorijoje puikūs rezultatai.

Prie visko pridėkime ir atnaujintą pagrindinį šepetį, dar geriau pakeliantį nešvarumus ir išvengiantį plaukų bei šerių įsivėlimo.

Baterija? Net 5200mAh, kurios energijos užtenka iki 3 val. Vienu įkrovimu gali sausai išvalyti 300 m2 plotą, o išplauti 240 m2.

Palaikomi įvairūs valymo režimai. APP yra vien 30 plovimo padavimo pasirinkimo galimybių.

Kitas išskirtinis dalykas - navigacija. Unikali kompanijos PreciSense LiDAR navigacija leidžia robotui maksimaliai tiksliai orientuotis aplinkoje ir piešti labai tikslius 3D tipo žemėlapius. Netgi galima papildomai pridėti, kur yra baldai, kėdės ir pan. Žemėlapiai išsaugomi APP.

APP galimybės taip pat puikios: valymo režimų pasirinkimas, konkrečių valymo plotų nurodymas, no-go zonos, virtualios sienos, tvarkaraščių sudarymas ir kt.

Papildomai yra ir užraktas nuo vaikų bei augintinių. Maksimalios kokybės robotas už puikią kainą.

Kuo pasižymi „Roborock Q7 Max+“?

„Roborock Q7 Max+“ turi papildomų privalumų, dėl ko pavadinime ir atsirado pliusiuko ženklas.

Žvelgiant į technines detales, tai „Roborock Q7 Max+“ niekuo nesiskiria nuo „Roborock Q7 Max“ roboto. Ta pati galia, baterija, plovimo ir siurbimo režimai, APP ir t.t.

Esminis skirtumas yra tas, kad „Roborock Q7 Max+“ turi štai tokią automatinę atliekų surinkimo stotelę.

„Roborock Q7 Max+“ pats privažiuoja prie stotelės, pastaroji išsiurbia (27000Pa slėgis) atliekas iš roboto viduje esančios atliekų surinkimo talpos ir robotas gali toliau darbuotis be jokio žmogaus įsikišimo.

Visos atliekos susiurbiamos į specialų 2,5l talpos atliekų maišelį, kurio įprastai užteks net 7 savaitėms. Kitaip tariant, prie roboto galėsite net neprieiti daugiau kaip mėnesį.

Tereikia APP nurodyti valymo režimus ir stotelę prijungti prie elektros tinklo. Robotas pats įkraus bateriją ir darbuosis, kaip jam nurodyta, o stotelė ištuštins atliekų talpą. 

Kai maišelis prisipildys, gausite pranešimą į APP ir beliks maišelį išmesti ir įdėti naują. Viskas, tik tiek to darbo. Puikus funkcionalumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: