[Kainos didės!] Paskutiniai vienetai ir net 100€ pigiau perkamiausi „Xiaomi“ ekosistemos LED šviestuvai - už tokią kainą Lietuvoje nerasite nieko panašaus (Video, „Yeelight YLXD50YL“)  ()

Labai ribotas kiekis!

Iš Vokietijos sandėlio

Perkamiausias „Yeelight“ kompanijos šviestuvas

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

LED | 160 vnt. šviestukų | 50W

3000lm | 2700 – 6500K | 16 mln. spalvų | Ra95

papildomai RGB tipo LED juostelė - foniniam apšvietimui

PMMA ir metalo korpusas | atsparus dulkėms ir vabzdžiams

470 * 470 * 60mm | 2kg | tinka iki 25 m2 plotui

daugybė režimų | valdomas APP ir balso asistentais: HomeKit, Alexa, Google Assistant


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvas

185,99€ -103,95€ 185,99€

81,04€

Imu!

iš Vokietijos

61%​ nuolaida

labai ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

„Yeelight YLXD50YL“ yra pats perkamiausias kompanijos šviestuvas. Ir šiuo metu tiesiai iš Vokietijos sandėlio parduodamas už puikią kainą - su siuntimu tik 81,04€.

Atkreipiame dėmesį, kad visi mokesčiai sutvarkyti + greitas pristatymas į Lietuvą.

Už tokią kainą liko paskutiniai šviestuvų vienetai.

„Yeelight YLXD50YL“ už labai gerą kainą siūlo išties daug.

LED kaip reikiant praplėtė šviestuvų pasirinkimą. Ir jeigu ieškote ne tik ekonomiško, tačiau tuo pačiu ir maksimaliai ryškaus šviestuvo, tuomet LED šviestuvas yra būtent tai kas maksimaliai tenkins jūsų poreikius.

„Xiaomi“ šeimos LED šviestuvas „Yeelight YLXD50YL“ turėtų pilnai patenkinti net ir itin išrankių pirkėjų poreikius.

Trumpai tariant, šis LED šviestuvas pasižymi neįtikėtinu ryškumu, pagal savo galią fantastiškai mažu korpusu ir kitomis papildomomis funkcijomis, kurių retai gali pasiūlyti įprasti Lietuvoje pardavinėjami LED šviestuvai.

Pradėti šiuo atveju reikėtų nuo to, kad „Yeelight YLXD50YL“ geba sukurti net 3000 liumenus siekiantį šviesos srautą – tai įspūdingas rodiklis. Ir visa tai – vos 47 x 47 x 6 cm korpuse.

Negana to, jis taip pat leidžia keisti spalvinę šviesos temperatūrą 2700 – 6500K ribose. Tokia konfigūracija garantuoja, jog sau tinkamą, komfortišką ir malonų akiai apšvietimą galės rasti tikrai kiekvienas.

Kitas svarbus „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvo privalumas – Ra95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, rinkos standartu laikomas Ra80 – būtent tokių dauguma parduodama Lietuvoje, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 90-95 siekiančiu Ra indeksu.

Trumpai tariant, šio LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Reikia atkreipti dėmesį į tai, kuo aukštesnis Ra indeksas, tuo dažniausiai būna mažesnis šviestuvo ryškumas. Tačiau tik ne šiuo atveju – Ra95 ir 3000 Lm yra kažkas, ką surasti analogiško nebūtų taip jau paprasta.

Įdomiu ir išskirtiniu „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvo akcentu dar tampa ir paties šviestuvo viršuje įmontuota RGB tipo LED juostelė. Pastarasis sprendimas patiks tiems, kurie kambaryje nori sukurti minimalų apšvietimą, pavyzdžiui, vakarėlių ar kitų renginių metu. Be to, tai dar gali praversti ir vaiko kambaryje tuo atveju, kai vaikas bijo eiti miegoti visiškoje tamsoje.

Taip pat maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti tik išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“).

Apibendrinant galima pasakyti tiek, jog „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvas patiks tiems, kurie ieško maksimaliai ryškaus apšvietimo itin plačiame spalvinės temperatūros diapazone.

„Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvo apžvalga ir praktinis testavimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: