Garmin pristato fantastišką išmanųjį laikrodį su AMOLED jutikliniu ekranu: tiesiog daugybė sveikatos funkcijų  ()

Garmin pristatė vívoactive® 5 – naujausią sveikatos ir sveikatingumo išmanųjį laikrodį su ryškiu AMOLED jutikliniu ekranu, sukurtu taip, kad taptų neatsiejama kasdienio gyvenimo dalimi už prieinamą kainą. vívoactive 5 laikrodyje siūloma daugybė sveikatos stebėsenos funkcijų, todėl padeda naudotojams pažinti jų kūną, duoda patarimų apie aktyvų gyvenimo būdą ir padeda pasiekti geros fizinės būklės tikslų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniojo laikrodžio baterija veikia iki 11 dienų, todėl naudotojams nebereikia nerimauti dėl laikrodžio įkrovimo kiekvieną naktį ir jie visą parą gali stebėti savo sveikatos būklę, pavyzdžiui, stresą, Body Battery, miegą su suasmenintais patarimais ir pogulio sekimu.

„Sukurtas aktyviam gyvenimui išmanusis laikrodis vívoactive 5 siūlo pažangiausias funkcijas už prieinamą kainą. Nuo įtemptos dienos kelyje iki ramaus vakaro namie, ant riešo esančios fizinės parengties treniruotės, asmeninės įžvalgos apie sveikatą, išsami miego statistika ir dar daugiau funkcijų – vívoactive 5 tampa svarbia priemone, padedančia geriau suprasti, kaip pasiekti bendrus sveikatos ir sveikatingumo tikslus“, aiškina Garmin pasaulinio pardavimo naudotojams viceprezidentas Danas Bartelas (Dan Bartel).

vívoactive 5 naujovės

  • Ryškiame AMOLED ekrane lengviau skaityti sveikatos ir fizinės būklės duomenis, išmaniuosius pranešimus ir dar daugiau.
  • Ilgesnis baterijos veikimo laikas – iki 11 dienų išmaniojo laikrodžio režimu – reiškia, kad naudotojai gali praleisti daugiau laiko mėgstamiems užsiėmimams ir mažiau – laikrodžiui įkrauti.
  • Miego treneris ant riešo – gaukite miego rezultatus ir suasmenintus patarimus, kiek laiko rekomenduojama miegoti, stebėkite skirtingas miego fazes, pogulį ir kitus rodiklius, tokius kaip Pulse Oxo ir širdies ritmo kintamumą (Heart Rate Variability (HRV)).
  • Pradėkite dieną nuo rytinės ataskaitos, kurioje apžvelgiamas praėjusios nakties miegas, atsigavimas, HRV būklė ir oro sąlygos (susiejus su suderinamu išmaniuoju telefonu).
  • Automatiškai sekite ir registruokite pogulius, kad pamatytumėte, kokią naudą jie gali suteikti kūnui, kokiu metu ir kokios trukmės jie turėtų būti.
  • Stebėkite kūno energijos (Body Battery) lygį visą dieną, kad sužinotumėte, kada geriausia būti aktyviam, o kada – ilsėtis. Taip pat gaukite dar daugiau suasmenintos informacijos, kaip miegas, pogulis, kasdienė veikla ir didelis stresas veikia energijos lygį.
  • Neįgaliųjų vežimėlio režimu naudotojai gali stebėti kasdienius stūmimus ir gauti įspėjimus apie svorio pokyčius, taip pat neįgaliųjų vežimėliams skirtas sporto programas ir treniruotes. Kuriant šias naująsias funkcijas, kai kurių jau egzistuojančių funkcijų algoritmai buvo pakeisti, kad pagrindinė neįgaliojo vežimėlio naudotojams suteikiama informacija būtų prasmingesnė.
  • Geriau supraskite, kaip kiekviena treniruotė teigiamai veikia kūną ir kiek laiko reikia atsigauti, kad galėtumėte imtis bet kokio fizinės parengties iššūkio.
  • Atlikite vedamus meditacijos pratimus, kad sumažintumėte stresą, nerimą ir pan.
  • Rinkitės iš dviejų dydžių šrifto, kad lengviau matytumėte išmaniuosius pranešimus, treniruočių duomenis ir dar daugiau.

 

Raskite savo aistrą

Su daugiau nei 30 jau įkeltų GPS ir vidaus sporto programėlių naudotojai gali visada išlikti aktyvūs – nuo vaikščiojimo ir bėgimo iki irklavimo, piklbolo, užsiėmimų neįgaliųjų vežimėliuose ir daugiau – vívoactive 5 net leidžia naudotojams susikurti savo žingsnis po žingsnio treniruotes iš daugiau nei 1 600 pratimų Garmin Connect programėlėje ir nusiųsti juos tiesiai į laikrodį. Tiems, kurie nori treniruotis 5 km ar ilgesnėms lenktynėms, nemokami Garmin Coach pritaikyti treniruočių planai gali padėti pasiruošti. vívoactive 5 ne tik registruoja kasdien nueitus žingsnius ir sudegintas kalorijas, bet ir gali stebėti vidutinio ir didelio intensyvumo minutes, VO2 max ir dar daugiau.

 

Stiprėkite

Teikianti išsamią statistiką apie sveikatą ir sveikatingumą, vívoactive 5 gali padėti naudotojams stiprėti kiekvieną dieną. O su net iki 11 dienų veikiančia baterija naudotojams nebereikia nerimauti dėl laikrodžio krovimo kiekvieną naktį ir tai reiškia, kad jie gali stebėti svarbius sveikatos rodiklius visą parą 7 dienas per savaitę. Dieną ar naktį vívoactive 5 seka širdies ritmą, kvėpavimą, Pulse Ox, stresą ir daugiau. Miegant jis gali stebėti širdies ritmo kintamumą ir padėti naudotojams geriau suprasti savo bendrą sveikatos būklę. Be to, moterys gali stebėti savo menstruacijų ciklą ir nėštumą, gauti fizinio aktyvumo ir mitybos patarimų.

Palaikykite ryšį

Ateidami ar išeidami, palaikykite ryšį su vívoactive 5, gaudami teksto pranešimus, el. laiškus ir įspėjimus tiesiai ant riešo, sujungę laikrodį su suderinamu išmaniuoju telefonu. Turintys suderinamą Android išmanųjį telefoną taip pat gali atsakyti į tekstinius pranešimus naudodami laikrodyje esančią klaviatūrą ir peržiūrėti nuotraukas tiesiai iš laikrodžio ekrano. Saugumo ir sekimo funkcijos padeda išlikti ramiems, nes nelaimės atveju pasirinktiems kontaktams išsiunčiama žinutė su naudotojo tiesiogine vieta, jei jis pasijaučia nesaugiai arba įvykus nelaimingam atsitikimui. Būdami lauke, lengvai pereikite tam tikras kasų linijas ar tranzito sistemas naudodami GarminPay bekontakčius mokėjimus ir atsisiųskite dainas bei grojaraščius iš Spotify®, Amazon Music ir Deezer (būtina prenumerata), kad galėtumėte klausytis be telefono. Be to, naudotojai gali matyti savo sveikatos ir fizinės būklės informaciją Garmin Connect programėlėje ir atsisiųsti programėles, laikrodžio ciferblatus ir kt. iš Connect IQ™ parduotuvės tiesiai į laikrodį arba rasti daugiau galimybių išmaniojo telefono programėlėje.

 

vívoactive 5  su lengvu aliuminio rėmeliu ir silikoniniu dirželiu gali būti įvairių spalvų, įskaitant juodą /pilkšvą, dramblio kaulo / kreminio aukso, tamsiai mėlyną / metalinę tamsiai mėlyną ir violetinę / metalinę violetinė spalvą. Jau parduodamo vívoactive 5 siūloma mažmeninė kaina yra EUR 299,99.

Garmin gaminiai, specialiai sukurti naudoti lauke, pakeitė visų lygių bei gebėjimų bėgikų, dviratininkų, plaukikų ir kitų sportininkų gyvenimus. Įsipareigodama kurti technologijas, padedančias žmonėms gyventi aktyviai ir įgyvendinti visas savo galimybes, Garmin tiki, kad kiekviena diena yra nauja galimybė pranokti vakarykštę. Jau daugiau nei 30 metų Garmin pirmauja kurdama pažangius GPS navigacijos ir belaidžius prietaisus žmonėms, norintiems gyventi aktyviai. Garmin daugiausia dėmesio skiria penkioms sritims: automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio. Daugiau informacijos pateikiama žiniasklaidai skirtoje Garmin interneto svetainės dalyje: https://newsroom.garmin.com/newsroom/.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()