[Super retas pasiūlymas!] Iš Čekijos už mažiausią kainą nuostabaus funkcionalumo LED šviestuvas - pilnas valdymas su pulteliu ir atsparus drėgmei („BlitzWolf BW-LT38“)  ()

Mažiausia kaina!

Galioja tik iki 2022-10-10

Iš Čekijos

Super geras funkcionalumas

IP54 reitingas - atsparus drėgmei

Su nuotolinio valdymo pulteliu


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„BlitzWolf BW-LT38“ 24W LED šviestuvas

30,57€ -3,06€ 30,57€

27,51€

Imu!

iš Čekijos

už 0,60€ į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: šiuo metu šie „BlitzWolf BW-LT38“ LED šviestuvai parduodami už puikią kainą ir į Lietuvą pristatomi tiesiai iš Čekijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas.

Tokie įrenginiai EU sandėliuose būna ypatingai retai, tad paskubėkite pasinaudoti proga.

Į standartinį elektros tinklą (AC160~265V) jungiamas „BlitzWolf BW-LT38“ LED šviestuvas yra 23cm skersmens ir tik 4cm storio. Sveria 480gr.

Kompaktiškas ir kokybiškų medžiagų šviestuvas: korpusas iš ABS+PC, 32 vnt. LED šviestukų (2835 tipo) dangtis iš PP.

Ypatingai puiku, kad 24W ir RA≥80 (natūralios apšviestų objektų spalvos) šviestuvas labai paprastai pritvirtinamas ir pasižymi nuostabiu funkcionalumu.

Čia galima laisvai kontroliuoti liumenų kiekį - iki 2200. Taip pat ir šviesos temperatūrą: nuo 3000K (maloniai šiltos) iki 6500K (šaltos).

Švietimo ryškumo kontrolė yra labai puikus dalykas. Galėsite vakaro bei nakties metu pasirinkti mažesnio intensyvumo švietimą: taip ir akims maloniau, kuriama jaukumo atmosfera, o ir taupieji LED šviestukai naudos dar mažiau elektros energijos.

Absoliučiai visas LED šviestuvo valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu. Jame yra visi reikalingi mygtukai ir švietimų galimybių pasirinkimai.

Puiku ir tai, kad yra Memory (atminties) funkcija, dėl ko įsimenamas paskutinis švietimo nustatymų pasirinkimas.

Taip pat galima aktyvuoti 30 sekundžių laikmatį. Paspaudėte mygtuką, dar šviesoje susirangėte jaukiai lovoje, LED šviestuvas pats išsijungė ir galite ramiai miegoti.

Didelis pliusas ir tas, kad „BlitzWolf BW-LT38“ LED šviestuvas atitinka IP54 reitingą, kas reiškia, kad jis nebijo drėgmės ir jį galima naudoti vonios kambaryje, balkone ir pan. Puiki savybė.

„BlitzWolf BW-LT38“ - maksimalios kokybės ir funkcionalumo LED šviestuvas. Ir dabar už super gerą kainą tiesiai iš Čekijos sandėlio. Išskirtinė proga, kuria būtina pasinaudoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()