Smūginis gręžtuvas/suktuvas tik už 28€! „Naudoju virš metų ir net nežinau kiek su juo įgyvendinau projektų. Realiai duoda visą tą galią. Įprastiems namų darbams tobulas!“ (Video, „Meterk 1/2" Impact Drill“ atsiliepimai)  (2)

Tik 28€!

Ribotas kiekis

Iš Vokietijos

Puikūs pirkėjų atsiliepimai

850W | 220V | laidinis

13mm 1/2" griebtuvas

0-3800rpm

Pasirenkami greičiai

Įprastas gręžimas/smūginis gręžimas/įsukimas/išsukimas

Galima dirbti su medžiu, betonu, metalu, blokeliais ir kt.

Užrakto funkcija

290 x 200 x 70mm dydžio, 2kg svorio


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Meterk 1/2" Impact Drill“ smūginis gręžtuvas/suktuvas (modelis KK104-13):

Ką apie „Meterk 1/2" Impact Drill“ sako pirkėjai?

Patikrinome, ką apie „Meterk 1/2" Impact Drill“ kalba jau įsigiję daugybė pirkėjų - jie duoda aukščiausią įvertinimą, o atsiliepimai labai pozityvūs:

Aš tokių įrankių turėjau ne vieną ir jie greitai susidėvi. Bet tik ne šis „Meterk 1/2" Impact Drill“. Puikios kokybės įrankis. Jau net nežinau kiek su juo įgyvendinau projektų. Naudoju šį įrankį ilgai ir esu labai patenkintas. Įprastiems namų darbams tobulas!

Šis grąžtas yra labai galingas ir puikus RPM rodiklis. Nepaisant to, kad brangesni konkurentai tvirtina turintys aukštesnį RPM rodiklį, šis prietaisas realiai duoda visą tą deklaruojamą galią. Tad skaičiai atitinka realybę. Šis įrankis viršijo visus mano lūkesčius. Vienintelis minusas, kad jis yra kiek sunkokas. Bet nieko kritiško. Už tokį kainos/kokybės santykį tai galiu atleisti.

Naudojome šį įrankį daugiau kaip metus laiko. Deja, vyras kažkur jį pametė ir niekaip neradome. Tad nusprendėme nusipirkti tokį patį modelį, kadangi pirmojo atveju buvome labai patenkinti. Jis užtikrina visus mūsų šeimos poreikius. Atkreipkite dėmesį, kad tai prie tinklo jungiamas įrankis. Įprastai reikia papildomo ilgintuvo. Čia kaip ir minusas, bet iš kitos pusės, lyginant su baterijas turinčiais, niekada nebūna tokios situacijos, kad pritrūktų energijos. Tad bendrai, puikus daiktas.

Ką sugeba „Meterk 1/2" Impact Drill“?

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti esmines „Meterk 1/2" Impact Drill“ įrankio savybes ir tai, ką jis sugeba.

Čia turime puikios kainos smūginį gręžtuvą/suktuvą. 

290 x 200 x 70mm dydžio ir 2kg svorio įrenginys jungiamas į 220V elektros tinklą. Ir 850W galios variklis tokioje kainų kategorijoje yra išties puikus rodiklis.

Gamintojas ir pirkėjai tvirtina, kad „Meterk 1/2" Impact Drill“ yra patogus darbuotis įrankis. Su papildomomis gumos dangomis, geresniam sukibimui su rankomis.

Taip pat ant korpuso yra specialios ventiliacinės angos ir visi reikalingi mygtukai. Čia rasime ir įsukimo/išsukimo (reverso) mygtukus. Yra ir užrakto funkcija, kas labai patogu. Pasirenkame reikiamą greitį ir aktyvuojame užraktą. Taip nebereikės nuolat laikyti nuspausto įjungimo mygtuko.

Prieš tai telieka pasirinkti norimą greitį. Tą galima padaryti su ant korpuso esančiu ratuku. Apsukas galima rinktis 0-3800rpm diapazone.

„Meterk 1/2" Impact Drill“ turi 13mm 1/2" griebtuvą ir užtikrinamas įprastas gręžimas/smūginis gręžimas/įsukimas/išsukimas.

Šis įrankis leidžia dirbti su pačiomis įvairiausiomis medžiagomis: medžiu, betonu, metalu, blokeliais, keramikos plytelėmis, įrengiant pakabinamas spinteles, surenkant baldus ir kt.

„Meterk 1/2" Impact Drill“ - šaunus daiktas besidarbuojantiems namuose. Funkcionalus įrankis ir dabar iš Vokietijos parduodamas už labai gerą kainą.

Štai čia apžvalgininkas išpakuoja šį įrankį ir apie jį papasakoja plačiau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: