[Žinios trumpai] 72 val. košmaras Rusijai: smogė su NATO ginklais, taiklumas neįtikėtinas - Rusijos nuostoliai didžiuliai  (1)

Su NATO ginkluote per pastarąsias tris dienas: septyni smūgiai - septyni taikiniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO ginklai pristatyti ir Ukrainos ginkluotosios pajėgos surengė daugybę labai sėkmingų operacijų okupuotose Donbaso teritorijose.

Buvo sunaikinti 7 svarbūs Rusijos ginkluotųjų pajėgų objektai. Šia informacija pasidalijo šaltinis „InformNapalm“, remdamasis informuotais šaltiniais okupuotame Donecke ir kituose ORDLO regionuose. Šiuo metu oficialaus patvirtinimo nėra.

„Per pastarąsias 72 valandas ORDLO teritorijoje didelio tikslumo smūgiais nukentėjo mažiausiai 7 objektai... 7 šūviai, buvo sunaikinti 7 taikiniai“, – sakė žurnalistai.

Jie patikslino, kad objektai, kuriuose Rusijos kariuomenė sutelkė dideles sviedinių atsargas, nuo 2014–2015 m., yra patekę į Ukrainos artilerijos akiratį. Ko gero, „riebiausias“ tikslas - bazė Chrustalny (buvęs Krasny Luch), kuri dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgio prarado apie tūkstantį įvairaus kalibro amunicijos. 

Pastarosiomis dienomis degė ir sprogo Rusijos ginkluotųjų pajėgų karinės bazės ir okupuotame Donecke. Šaltiniai teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos dirba labai gerai, o tai rodo sėkmingą NATO artilerijos panaudojimą.

Žurnalistai pažymėjo, kad šių kovų fone Rusijos okupantai Donecke siekia diskredituoti Ukrainos kariuomenę. Kai kuriuos okupantų veiksmus atskleidžia vietiniai žmonės, pastebėję, kad nuo šūvio garsų iki atvykimo praeina vos pora sekundžių. O tai leidžia manyti, kad smūgis suduodamas iš labai arti, kur nėra Ukrainos kariuomenės.

 

Komentuodami sėkmingas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacijas fronte, žurnalistai priėjo prie išvados, kad Ukrainos kariuomenė kovoje su Rusijos agresoriumi aktyviai ir efektingai naudoja vakarietišką ginkluotę. „Jie kryptingai mažina Rusijos armijos kovinius pajėgumus ir nutraukia rašistų puolimo potencialą Donbase“, – teigė šaltinis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(1)
(121)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: