[Žinios trumpai] Gandai, kad Putinas komoje Kasparovui sukėlė nerimą: užkulisiuose vyksta pavojingi dalykai  ()

Šachmatų didmeistris ir aršus Putino režimo kritikas Garis Kasparovas teigia, kad jį suneramino gandai, kad Putinas miršta ir galbūt jau yra paniręs į komą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-19 [Žinios trumpai] Gandai, kad Putinas komoje Kasparovui sukėlė nerimą: užkulisiuose vyksta pavojingi dalykai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, Kasparovui Putino sveikata nerūpi. Jis yra ryški Rusijos opozicijos figūra, vienas „Laisvosios Rusijos Forumo“ įkūrėjų. Kasparovas tiesiog mano, kad tai gali būti dėmesio nukreipimo taktika.

„Tai nukreipia dėmesį nuo pagrindinių temų. Šiandien pagrindinės temos yra ginklų tiekimas Ukrainai, pagalba Ukrainai laimėti karą. Bet Putinas yra gyvas - sergantis, komoje ar kosintis turėtų būti tik atras ar trečias fonas. Jie bando primesti šią temą ir man atrodo, kad tai - dėmesio nukreipimo taktika, informacinio karo dalis“, teigia Kasparovas.

Įdomu, kad tokius gandus Kasparovas laiko naudingais kai kuriems Vakarų lyderiams. Ypač tiems, kurie kažko laukia ir tikisi, kad situacija kardinaliai pasikeis ir siųsti ginklų Ukrainai tiesiog nebereikės.

 

„Makronas nuolat apie tai kalba. Man nepatinka šis fonas, jis labai pavojingas. Turite mokėti pabrėžti pagrindinį dalyką, o dabar svarbiausia yra karas ir Ukrainos pergalė, taip pat veiksmai, kuriais siekiama priartinti šią pergalę“, teigia Kasparovas.

(11)
(2)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: