[Žinios trumpai] Belgorode panika: skubiai evakuotos visos miesto poliklinikos, medikai tiesiog išvyti į gatvę (Video)  ()

Apsauginiai iš pastatų į gatvę vijo medikus ir atsisakė nurodyti evakuacijos priežastį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmadienį, liepos 4 d., visose Belgorodo (Rusija) klinikose paskelbta skubi evakuacija. Pirmiausia pranešta, kad miesto poliklinikoje paskelbta skubi evakuacija, vėliau kanale „Telegram“ paskelbta filmuota medžiaga iš kitos gydymo įstaigos, kur matyti, kad medicinos personalas buvo išmestas iš pastato į gatvę.

Vaizdo įrašo autorius tvirtina, kad skubios evakuacijos priežastis nėra paskelbta. „Skaitytojai praneša, kad dabar evakuacija vyksta visose Belgorodo poliklinikose“, – vėliau pranešė „Zhest Belgorod“.

 

Medžiagos publikavimo metu nei Belgorodo meras Antonas Ivanovas, nei Rusijos srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas nekomentavo skubios darbuotojų ir pacientų evakuacijos iš miesto klinikų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(1)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: