[Žinios trumpai] Ždanovas siūlo super gerą idėją, kaip Krymo tiltą galima sunaikinti vos vienu smūgiu: sprogimas būtų katastrofiškas, judėjimas tiltu neįmanomas  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas įvardijo būdą sugriauti Krymo tiltą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-23 [Žinios trumpai] Ždanovas siūlo super gerą idėją, kaip Krymo tiltą galima sunaikinti vos vienu smūgiu: sprogimas būtų katastrofiškas, judėjimas tiltu neįmanomas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali sunaikinti Krymo tiltą vienu šūviu. Norint tai padaryti, būtina smogti šiam infrastruktūros objektui tuo metu, kai pro jį važiuoja traukinys su amunicija. Šią mintį savo „YouTube“ kanalo eteryje išsakė karo ekspertas Olegas Ždanovas.

Pasak analitiko, jei raketa atsitrenks į traukinį su amunicija, įvyks detonacija, dėl kurios bus sunaikintas tiltas per Kerčės sąsiaurį. Tačiau įgyvendinant šį planą gali kilti problemų, nes kariniai ešelonai vyksta ne pagal grafiką ir labai sunku tiksliai numatyti, kada toks traukinys pravažiuos.

 

„Bet jei pasiteisins, tai bus idealus variantas“, – pabrėžė analitikas. Anksčiau Ždanovas teigė, kad Ukrainos kariuomenė kuo greičiau smogs Krymo tiltui ir tai padarys ATACMS raketomis, kurias galima leisti HIMARS sistemomis.

(157)
(8)
(149)

Komentarai ()

Susijusios žymos: