[Žinios trumpai] Donbase gali įvykti tikra sensacija ir mini revoliucija: tarp vietinių samdinių ir Rusijos saugumo pajėgų kyla didelis konfliktas  ()

Vyksta labai rimta konfrontacija tarp Rusijos saugumo pajėgų ir Donbaso ideologinių samdinių, pažymėjo Oleksijus Arestovičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apsišaukėliškų Donecko ir Luhansko respublikų ideologinių samdinių gretose bręsta „mini revoliucija“. Tarp jų ir Rusijos saugumo pajėgų kyla didelis konfliktas. Tokią prognozę liepos 21-osios vakarą „YouTube“ kanalo „Feigin LIVE“ eteryje išsakė Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius.

Jis atkreipė dėmesį į vieno iš vadinamųjų „Novorosijos didvyrių“ Aleksejaus Selivanovo areštą. Tai - pirmasis artėjančių pokyčių ženklas.

„Stačiatikių armijoje“ įvyko skilimas... Vadinamosios „L/DLR“ didvyriai, kurie yra ideologiški ir kovoja geriau už reguliarią Rusijos kariuomenę, pradėjo kelti klausimą: „Kodėl mes kariaujame, jei geriausi musu zmones vezami i rūsius, kur jiem atidaužimi inkstai ir apskritai su jais elgiamasi kaip su kokiais...“, dėstė Arestovičius.

Jis patikslino, kad Maskva bando užčiaupti burnas „rusiškojo pasaulio“ mylėtojams, kurie vis dažniau bara Kremlių už Donecko vyrų naikinimą ir prastą karybą. Arestovičiaus teigimu, Rusijos Federacija sutelkė apie 100 000 vietos gyventojų, bet maždaug 20 000 iš jų jau yra kapuose. Ir taip atsitinka todėl, kad mobilizuoti vyrai naudojami kaip patrankų mėsa, išmetant juos į priekį, kad būtų išryškintos ukrainiečių pozicijos.

 

Arestovičius kreipėsi į Luhansko ir Donecko vyrus - „Prognozuoju, kad kai pradėsime atgauti miestus, imsime vežti šimtus kalinių ue jūsų nuostoliai bus dideli, Ir jūs taip greitai eisite „į rūsį“, nes FSB pradės stabdyti jūsų gretose kilusį pasipiktinimą dėl kitų „geros valios gestų“, kurių net neįsivaizduojate. Ir tada kažkas neatlaikys, kažkoks „Novorosijos herojus“, ir pirmą kartą šaus į FSB pareigūną. Ir tada tai tikrai prasidės".

(55)
(2)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: