[Žinios trumpai] „The Insider“ skelbia sensaciją: Ukraina į „katilą“ uždarė iki 2000 Rusijos karių – rusai prašo „žaliojo koridoriaus“  (7)

Ukrainos pajėgos apsupo tris Rusijos armijos bataliono taktines grupes.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-23 [Žinios trumpai] „The Insider“ skelbia sensaciją: Ukraina į „katilą“ uždarė iki 2000 Rusijos karių – rusai prašo „žaliojo koridoriaus“  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trys Rusijos bataliono taktinės grupės (BTG) paprašė Ukrainos „žaliojo koridoriaus“ dar vienam „geros valios gestui“ (naujai sukurtas eufemizmas pasitraukti po Rusijos pasitraukimo iš Gyvatės salos).

Ukrainos kontrpuolimo metu Chersono srityje buvo apsupti Rusijos karai netoli Vysokopilijos gyvenvietės. „The Insider“ korespondentas pranešė apie tai, remdamasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų (AFU) šaltiniais, kurie šiuo metu yra šioje srityje. Jie patvirtina, kad apsuptų rusų dalinių vadai užmezgė ryšį.

 

Ukrainos žvalgybos duomenimis, Rusijos pajėgos prie Vysokopilijos diskolavusios tris bataliono taktines grupes, įskaitant šarvuočių grupę ir Spetznaz kuopos taktinę komandą. Net jei grupėse trūksta personalo (tokia galimybė reali, teigia kariniai ekspertai), tai gali būti iki 1000 apsuptų karių.

 

Šaltiniai iš AFU ir karinės žvalgybos mano, kad šis skaičius dar didesnis – 2000. Šį skaičių „The Insider“ patvirtino ir Ukrainos gynybos ministerijai artimas šaltinis.

Leidinio teigimu, apsuptų Rusijos BTG vadai susisiekė su Ukrainos kariškiais ir paprašė išeities iš „katilo“ –„žaliojo koridoriaus“ iš Ukrainos pusės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(227)
(10)
(217)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: