JAV ruošia katastrofišką „smūgį“ prieš Rusiją: Feiginas aiškina, kodėl JAV delsia - pasekmės nenusakomos, atsakas gali būti fatališkas (Video)  ()

Patyręs teisininkas Markas Feiginas atvirai pareiškė, kad Rusijos pripažinimas teroristine šalimi būtų stiprus smūgis Rusijos Federacijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerika gali ryžtis tokiam žingsniui, bet iki šiol to nepadarė, kad nepablogintų padėties Ukrainos frontuose, nes dėl to gali nukentėti dar daugiau žmonių.

Populiarus žurnalistas Markas Feiginas savo interviu „Politeka Online“, kurį galima žiūrėti „YouTube“ kanale, įvardino stiprų JAV „argumentą“ prieš Rusiją.

Feiginas paaiškino, kodėl Amerika neskuba paskelbti Rusijos teroristine šalimi: „Rusai pradės stipriau bombarduoti: „Na, kadangi mes (rusai) esame teroristai, tai mes pateisinsime lūkesčius ir išsaugosime šį „aukštą statusą“. Aš manau, kad čia yra priežastis. O iš kitos pusės, juk jau bandyta nuraminti Rusiją, ir ką? Ar ką nors pavyko pasiekti? Užkirto kelią karui? Užkirto kelią žmogžudystėms? Ne. Žinoma, dabar išlieka argumentas: taip, jie yra teroristai, bet oficialus to pripažinimas gali padidinti branduolinio karo grėsmę“.

Markas Feiginas taip pat mano, kad Kremliaus vadovas, jei panorėtų, ir dabar gali rizikuoti ir panaudoti branduolinį ginklą: „O kas trukdo Maskvai griebtis tokios kraštutinės ir paskutinės priemonės dabar, net nepripažinus šio statuso? Šiaip ar kitaip, šis klausimas yra atviras - tai jau gerai. Nesu tikras, kad Kongresas gali pats išspręsti šį klausimą. Tai yra teisinis klausimas. Bandžiau tai išsiaiškinti, bet man sudėtinga, nes, kiek suprantu, Kongresas gali priimti įpareigojantį sprendimą, tačiau tik Valstybės departamentas gali oficialiai įtraukti jį į sąrašą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(2)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: