[Žinios trumpai] „Situaciją kritinė, gerų naujienų nelaukite!“, - Rusijoje panika dėl galingo Ukrainos puolimo Balaklijoje  ()

„Telegram“ kanaluose pasirodė pranešimai apie kritinę rusų situaciją Balaklijoje. Rusijos gvardijos būriai buvo apsupti, o vadovybė žinojo apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų planus, bet nieko nedarė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-08 [Žinios trumpai] „Situaciją kritinė, gerų naujienų nelaukite!“, - Rusijoje panika dėl galingo Ukrainos puolimo Balaklijoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo rugsėjo 6 dienos Ukrainos kariuomenė aktyviai atakuoja Balakliją - miestą Charkivo srityje, kurį šiuo metu laiko Rusijos pajėgos. Beveik 100 000 sekėjų turintis Rusijos karys rašo, kad gerų žinių iš čia rusams tikėtis neverta.

Propaganistas Hermanas Kulikovskis savo „Telegram“ kanale rašo, kad Ukrainos kariuomenė kontroliuoja kelią į Kupjanską – vieną svarbiausių Rusijos kariuomenės centrų regione.

„Balaklija yra operatyvinėje apsuptyje, Ukrainos ginkluotosios pajėgos, tikėtina, ir toliau bandys pasiekti Kupjanską, atkirsdamos ir Balakliją , ir Iziumą. Jie turi tam jėgų, apie kurias ne kartą rašė tinklaraštininkai. Pažiūrėkime, kaip reaguos Rusijos generalinis štabas ir kokio lygio operatyvinį meną jie demonstruos “, – rašo Kulikovskis.

Kitame prorusiškame „Telegram“ kanale rašoma, kad Iziume veikia kvaila rusų karinė vadovybė. Trūksta dalinių, yra problemų su ryšiais. Rusai, kurie yra arti šių karo veiksmų, teigia, kad nieko keisto, kad ukrainiečiai čia juda pirmyn.

 

Rusijos pulkininkas Genadijus Alechinas komentare „PolitNavigator“ sako, kad Balaklijos praradimas jiems nebus tragedija. „Jokios panikos. Balaklijos praradimas nebus tragedija", - sako Alechinas.

Kartu jis tvirtina, kad Rusijos vadovybei Ukrainos ginkluotųjų pajėgų planai yra žinomi, todėl „bus imtasi atitinkamų priemonių“.

(26)
(2)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: