[Žinios trumpai] Jau skelbiama pirmoji Rusijos reakcija į Ukrainos ketinimą stoti į NATO  (1)

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova sako, kad Rusija žengia į priekį „šviesos vardu ir su Dievu“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos siekis įstoti į NATO pagreitinta tvarka skamba kaip Aljanso kvietimas į tiesioginį karinį konfliktą su Rusija. Apie tai žurnalistams sakė Valstybės Dūmos tarptautinių reikalų komiteto vadovas Leonidas Sluckis, rašo agentūra TASS.

„Tai yra, lyderiaujančių branduolinių valstybių susidūrimas. Vienintelis kelias Kyjivui dabar yra sudėti ginklus ir grįžti prie derybų stalo. Tada bus sustabdytas kruvinų Kyjivo režimo aukų srautas“, – pažymėjo politikas.

Deputatas pabrėžė, kad Vakarų šalys šioje situacijoje turėtų pasverti viską. „Tikiuosi, kad jie supranta, kur dabartinėje situacijoje gali nuvesti jų Kyjivo marionečių pageidavimų sąrašai. Mes perspėjome, kad Rusija neblefuoja", - apibendrino Sluckis. Aišku, jis, kaip ir kiti Rusijos politikai, grasina branduoliniu karu.

Tuo tarpu Rusijos užsienio reikalų ministerijos pranešėja Marija Zacharova prisijungė prie Putino ir kitų Rusijos politikų religinių motyvų skleidimo. Nors Rusija užpuolė Ukrainą ir jei nebūtų to padariusi, šiandien gyventų be karo, daugybė Rusijos lyderių kalba apie kone Dievo jiems patikėtas misijas ir kovą prieš blogį. Zacharova taip pat atkreipė dėmesį į Ukrainos prašymą įstoti į NATO pagreitinta tvarka.

 

„Šiandien kiekvienas pasirinko savo kelią. Kruvini mėsininkai, žudantys moteris ir vaikus, - į NATO šiukšlyną. O mes (Rusija) į ateitį. Ar bus sunku? Taip. Nes nukristi visada lengviau, nei pakilti“ – Rusijos užsienio reikalų ministerijos pranešėja Marija Zacharova. Jos nuomone, Rusijai šliaužioti „istoriškai trukdo sparnai“. „Pirmyn, kartu, vardan šviesos ir su Dievu“, – užbaigė ji.

(5)
(63)
(-58)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: