[Žinios trumpai] „Ukraina turi nugrimzti į tamsius laikus“: apsiputojęs Solovjovas įvardino, kokio keršto už Krymo tiltą turi imtis Rusija  (5)

Solovjovas paragino „panardinti Ukrainą į tamsius laikus“: smūgiuoti į Ukrainos šilumines elektrines, užtvankas ir geležinkelius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-10 [Žinios trumpai] „Ukraina turi nugrimzti į tamsius laikus“: apsiputojęs Solovjovas įvardino, kokio keršto už Krymo tiltą turi imtis Rusija  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po sprogimų ant Krymo tilto vyriausiasis Rusijos Federacijos propagandistas Vladimiras Solovjovas pareikalavo žiaurių stalininio stiliaus išpuolių prieš Ukrainą, siekdamas „panardinti Ukrainą į tamsius laikus“. Apie tai jis rašė savo „Telegram“ kanale.

„Vasario 24 d. jie bijojo iškišti nosį į gatvę“, – rašė Solovjovas. „Dabar ukrainiečiai fotografuojasi Kijevo gatvėse plakato su degančiu Krymo tiltu fone“.

Anot Solovjovo, jam akivaizdu, kad NATO vadovybė dalyvavo plėtojant sabotažą ant Krymo tilto. Anot jo, sprogimai ant tilto puikiai dera su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmais nuo vasaros vidurio.

Kiti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų žingsniai, anot Solovjovo, bus perkirsti rusų grupuotę į dvi dalis ir smogti Chersonui, todėl televizijos laidų vedėjas paragino Rusijos karinę vadovybę ryžtingai reaguoti.

 

„Vakarų pasauliui mes jau esame piktadariai“, – sakė propagandistas, siūlydamas „panardinti Ukrainą į tamsius laikus“.

Nei Kijeve, nei Lvive jau nebeturėtų būti jokių administracinių kvartalų, mano Solovjovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(38)
(-34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)