[Žinios trumpai] „Jau nustatyti asmenys, kurie organizavo šio sunkvežimio judėjimą“ - Rusijos saugumo ataskaita apie Krymo tilto sprogimą (Video)  ()

Rusijos Federacijos Tyrimų komiteto ataskaitoje teigiama, kad nustatytas ir sunkvežimio maršrutas, ir asmenys, organizavę sprogimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-10 [Žinios trumpai] „Jau nustatyti asmenys, kurie organizavo šio sunkvežimio judėjimą“ - Rusijos saugumo ataskaita apie Krymo tilto sprogimą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Tyrimų komiteto vadovas Aleksandras Bastrykinas Putinui pranešė apie pirmuosius Krymo tilto sprogimo tyrimo rezultatus.

Kaip rašo Censor.NET, jis tai nurodė savo pranešime Putinui.

Bastrykinas pareiškė: „Jau nustatėme sunkvežimio, sukėlusio sprogimą, maršrutą. Tai Bulgarija, Sakartvelas, Armėnija, Šiaurės Osetija, Krasnodaro sritis. Be to, nustatyti ir vežėjai, asmenys, dalyvavę organizuojant sprogimą. FSB pagalba pavyko nustatyti teroro akto įtariamuosius, įskaitant ir žmones iš Rusijos Federacijos. Toliau tęsiame tyrimus, kad išsiaiškintume šio teroro akto tikslus ir uždavinius“.

„Visi mūsų turimi duomenys šiandien leidžia daryti nedviprasmišką išvadą – tai teroristinis išpuolis, kurį organizavo Ukrainos specialiosios tarnybos ir šio teroristinio išpuolio tikslas buvo sunaikinti didelę civilinės infrastruktūros įrenginį“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(34)
(-30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: