[Žinios trumpai] Masinės raketų atakos dar ne pabaiga – Putinas perspėja Ukrainą griežtai reaguosiantis, jei pasikartos Krymo tilto sprogimai  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pirmadienį perspėjo Ukrainą, kad bus griežtai reaguota, jei bus dar kokių nors išpuolių, pavyzdžiui, ant Krymo tilto.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-10 [Žinios trumpai] Masinės raketų atakos dar ne pabaiga – Putinas perspėja Ukrainą griežtai reaguosiantis, jei pasikartos Krymo tilto sprogimai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šį rytą Gynybos ministerijos siūlymu ir pagal Rusijos generalinio štabo planus Ukrainos energetikai, karinei vadovybei buvo įvykdytas masinis smūgis su tolimojo tikslo oro, jūros ir sausumos ginklais“.

„Jei ir toliau bus bandoma vykdyti teroristinius išpuolius mūsų teritorijoje, Rusijos atsakas bus griežtas ir savo mastu atitiks Rusijos Federacijos keliamų grėsmių lygį. Dėl to niekam neturėtų kilti jokių abejonių“.

„Teismo ekspertizės ir kiti duomenys bei operatyvinė informacija rodo, kad spalio 8 dieną įvykęs sprogimas buvo teroro aktas. Tai teroristinis išpuolis, kuriuo buvo siekiama sugriauti svarbiausią Rusijos civilinę infrastruktūrą“.

„Prieš mūsų šalies elektros energetikos objektus ir dujų transportavimo infrastruktūrą buvo įvykdyta nemažai teroristinių išpuolių ir bandymų padaryti panašius nusikaltimus, įskaitant bandymą sugriauti vieną iš „TurkStream“ dujų perdavimo sistemos atkarpų. Visa tai įrodo objektyvūs duomenys, tarp jų ir pačių sulaikytų šių teroristinių išpuolių vykdytojų parodymai“.

 

„Rusijos atstovams neleidžiama tirti Baltijos jūros dugnu einančių tarptautinių dujų perdavimo sistemų sprogimų (Nord Stream) ir sunaikinimo priežasčių. Tačiau visi gerai žinome, kas yra šio nusikaltimo galutinis naudos gavėjas“.

„Taigi Kijevo režimas savo veiksmais lygino save su tarptautinėmis teroristinėmis grupuotėmis. Su pačiomis bjauriausiomis grupėmis. Į tokio pobūdžio nusikaltimus tiesiog neįmanoma palikti neatsakytų“, - sakė įsiutęs Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(36)
(-34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()