[Žinios trumpai] Lukašenka – baltarusiams: jei nori, kad būtų tylu ir ramu – sukąsk dantis ir daryk, ką liepiu  ()

Baltarusijos prezidentu pasiskelbęs Aleksandras Lukašenka teigė, kad žmonėms reikia suteikti visą informaciją apie šalyje vykstančius procesus ir esamas grėsmes, kad jie patys galėtų rinktis – „gyventi ramiai ar turėti bėdų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos prezidentu pasiskelbęs Aleksandras Lukašenka teigė, kad žmonėms reikia suteikti visą informaciją apie šalyje vykstančius procesus ir esamas grėsmes, kad jie patys galėtų rinktis – „gyventi ramiai  ar turėti bėdų“.

Apie tai praneša „UP“, remdamasi Baltarusijos valstybiniu leidiniu „Belta“.

Tokį pareiškimą Lukašenka padarė spalio 20 dieną vykusiame posėdyje dėl visos Baltarusijos liaudies asamblėjos formavimo ir rinkimų įstatymų pakeitimų.

Apsišaukėlis prezidentas prisiminė, kad anksčiau buvo įsakęs saugumo pajėgoms ir kitoms institucijoms informuoti žmones apie tai, kas vyksta. Anot jo, jis tai daro ne tam, kad įbaugintų žmones, o tam, kad žmonės priimtų teisingą sprendimą.

„Norite bėdų, prašau. Imkit vėliavą į rankas ir pirmyn. Jei norite, kad būtų tylu ir ramu, kad ryte ir vakare nusipraustumėt ir vaikus nupraustum, kad šilto vandens turėtumėt, kad namuose būtų šilta, kad būtų dujų, naftos ir pan., kad būtų ką valgyti, apsirengti, tai sukaskit  dantis ir darykit, ką sakau“, – sakė jis.

 

Kalbėdamas apie artėjančius 2024-ųjų rinkimus Lukašenka teigė, kad jie turi vykti pagal naujas taisykles ir kad rinkimai nebus lengvi.

Visų pirma, anot jo, būtina tinkamai pasiruošti, kad rinkimai nebūtų sužlugdyti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(22)
(-11)

Komentarai ()