[Žinios trumpai] Silvio Berlusconi suplanavo tikrą sensaciją: „netrukus įeis į istoriją kaip žmogus, kuris sustabdė karą Ukrainoje“  (3)

86 metų Silvio Berlusconi netrukus įeis į istoriją kaip žmogus, padėjęs sustabdyti karą Ukrainoje.

V. Putino „draugas" ketina tai įvykdyti prieš Kalėdas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi įsitikinęs, kad gali įtikinti savo seną draugą Vladimirą Putiną sėsti prie derybų stalo ir užbaigti karą Ukrainoje.

Kaip rašo „Spectator", jis taikos sutarties sudarymą laiko savo politine gulbės giesme. Silvio privatus lėktuvas jau laukia parengties režimu.

Tarptautiniu lygmeniu galimoms deryboms šis laikas yra puikus. Praradusi Chersono kontrolę Rusija patyrė dar vieną karinį pažeminimą, o, remiantis žiniasklaidos pranešimais, Baltųjų rūmų administracija siūlo Vladimirui Zelenskiui rimtai pagalvoti apie taiką. S. Berlusconi patikėtinis Vittorio Sgarbi sakė, kad buvęs premjeras laiko save vieninteliu galimu tarpininku.

 

Anot jo, 86 metų politikas „mėgsta gražius gestus" ir tiki, kad gali juos padaryti, jei pasieks paliaubas nepakenkdamas NATO pozicijoms. Jei  planas išdegs, jis „į istorijos knygas pateks kaip pasaulio didvyris".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(62)
(-53)

Komentarai (3)