Paslaptis atskleista – Kim Jong Unas pirmą kartą viešai parodė daugybę metų slėptą savo paslaptį (Foto)  ()

Šiaurės Korėjos lyderis atskleidė savo mažai žinomą dukterį, kai kartu lankėsi raketos paleidimo aikštelėje, atkreipdamas didelį dėmesį į galimą ketvirtos kartos dinastinės šeimos narį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės valstybinė žiniasklaida šeštadienį pranešė, kad Kim Jong Unas stebėjo savo naujo tipo tarpžemyninės balistinės raketos paleidimą kartu su savo žmona Ri Sol Ju, jų „mylima dukra“ ir kitais pareigūnais.

Kim Jong Unas sakė, kad raketos „Hwasong-17“ – ilgiausio nuotolio, branduolinę galią turinčios Šiaurės Šiaurės raketos – paleidimas įrodė, kad jis turi patikimą ginklą, galintį suvaldyti JAV vadovaujamas karines grėsmes.

Pagrindinis Šiaurės Korėjos laikraštis taip pat paskelbė nuotraukas, kuriose Kimas su dukra iš tolo stebi skrendančią raketą. Kitose nuotraukose ji matoma apsivilkusi baltu paltu ir apsivausi raudonais batais, kai ji susikabinusi su tėvu ėjo šalia didžiulės raketos.

Tai pirmas kartas, kai Šiaurės Korėjos valstybinė žiniasklaida paminėjo dukrą arba paskelbė jos nuotraukas, tačiau daugiau informacijos, pavyzdžiui, jos vardas ar amžius, nebuvo atskleistas.

 

 

Didelė dalis Kimo privataus gyvenimo vis dar nežinoma. Tačiau Pietų Korėjos žiniasklaida pranešė, kad Kimas vedė buvusią dainininkę Ri 2009 metais ir kad pora turi tris vaikus, kurie gimė 2010, 2013 ir 2017 metais.

2013 m., po kelionės į Pjongčangą, į pensiją išėjusi NBA žvaigždė Dennisas Rodmanas britų laikraščiui „The Guardian“ sakė, kad jis ir Kimas „atsipalaidavo prie jūros“ su lyderio šeima ir kad jis susipažino su Kimo dukra, vardu Ju Ae.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(7)
(-5)

Komentarai ()