Lukašenka vedė slaptas derybas su Vakarais? I. Ponomarevas skelbia, ką jam pavyko sužinoti (Video)  ()

„Sklinda gandai..." – I. Ponomarevas nušvietė A. Lukašenkos „slaptas derybas" su Vakarais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ilja Ponomarevas abejoja, ar A. Lukašenka vedė užkulisines derybas su Vakarais, padedamas velionio (greičiausiai Kremliaus apnuodyto) Baltarusijos užsienio reikalų ministro V. Makėjaus.

„Aš tai girdžiu jau tris ar keturis mėnesius. Bet neradau jokio patvirtinimo. Kiekvieną kartą, kai pradedu tikrinti, ką žmonės man sako, ši informacija nepasitvirtina. Atrodo, jog taip nėra. Ir aš tikrai tuo abejoju", – savo nuomonę išsakė ekspertas interviu su Jevgenia Kutnova metu kanalui „Politeka Online".

I. Ponomarevas pokalbio metu sakė, kad iš tikrųjų nesvarbu, ar V. Makėjus buvo nužudytas Maskvos įsakymu, ar mirė sava mirtimi.

„Svarbu yra tai, ką A. Lukašenka galvoja šiuo klausimu. O jis aiškiai tiki, kad ministras buvo nužudytas. A. Lukašenkai labai naudinga manyti, kad jo mirtis yra užsakyta. Dabar Maskva pasinaudos šiais svertais, kad darytų spaudimą A. Lukašenkai ir teigtų: „tu kitas", – aiškino politikas.

 

I. Ponomarevo teigimu, šiandien Maskva turi visas galimybes priversti jį siųsti Baltarusijos karius į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(21)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()