„Gavome 10 milijonų JAV piliečių prašymų”: J. Prigožinas skelbia sensaciją, kodėl sustabdė nuteistųjų verbavimą į „Wagner”  (3)

Milijonai amerikiečių nori prisijungti prie „Wagner“ gretų ir kovoti prieš NATO, sakė Prigožinas. Anot jo, jei JAV Valstybės departamentas nuspręs, Amerikos kaliniai taip pat galės kovoti Rusijos pusėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ sustabdė kalinių verbavimą Rusijoje ir svarsto „milijonų Amerikos piliečių“, kurie esą išreiškė norą prisijungti prie kovotojų, prašymus. Tai pranešė „Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6087 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Prigožinas teigia, kad „Wagner“ reklama, skirta JAV auditorijai, pritraukė daugiau nei 10 milijonų JAV piliečių paraiškų. Tiek amerikiečių, kaip meluoja Prigožinas, „nori prisijungti prie „Wagner“ gretų kovoti su NATO“.

„Šiuo metu svarstome apie milijono Amerikos piliečių priėmimą, todėl laikinai sustabdėme savanorių verbavimą iš Rusijos kalėjimų“, - sakė Prigožinas.

 

Sausio mėnesį pasirodė JAV piliečiams skirta „Wagner“ reklama. Joje raginama kovoti Rusijos Federacijos pusėje prieš Vakarus, „kol dar nevėlu“.

(7)
(73)
(-66)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: