Rusija atakavo Ukrainą per NATO oro erdvę – Zalužnas atskleidė precedento neturinčio smūgio detales  ()

Agresorė Rusija šiandien žengė drąsų žingsnį per masinę raketų ataką prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Zalužnas patvirtina informaciją apie Rusijos raketą, kirtusią NATO šalies Rumunijos sieną. 

Penktadienį, vasario 10 d., 14-oji Rusijos Federacijos masinė raketų ataka tapo neturinčia precedento: užfiksuota, kad Rusijos raketos skraidė per dviejų šalių oro erdvę. Jos buvo paleistos iš Juodosios jūros.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„10:18 dvi sparnuotosios „Kalibr“ raketos kirto Ukrainos valstybės sieną su Moldovos Respublika. Maždaug 10:33 šios raketos kirto Rumunijos oro erdvę. Po to vėl įskrido į Ukrainos oro erdvę ties trijų valstybių sienų sankirta“, – cituojamas Zalužnas.

 

Taip pat šį drąsų agresoriaus žingsnį pakomentavo Karinių oro pajėgų pranešėjas Jurijus Ignatas. Jis paaiškino Ukrainos gynėjų veiksmus ir pažymėjo, kad tai ne pirmas toks incidentas.

 

„Oro pajėgos galėjo numušti šias priešo raketas, tačiau jos suprato riziką ir grėsmes užsienio valstybės gyventojams, todėl to nepadarė iš karto“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(24)
(-13)

Komentarai ()